Κατηγορίες
Football League

Τύρναβος – Απόλλων Καλαμαριάς (0-2) Για ένα ημίχρονο ο Πασιαλής

1f13b801fb23fdc5fbae20440f0477e4_LΣπουδαία νίκη που τον έφερε ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία πέτυχε ο Απόλλων στον Τύρναβο απέναντι στην τοπική ομάδα με 2-0.

Αυτή ήταν η τρίτη εκτός έδρας νίκη των Πόντιων μετά από αυτές στην Κατερίνη με τον Πιερικό και στα Γιαννιτσά με την Αναγέννηση. Αντίθετα , οι Θεσσαλοί έχασαν τους πρώτους τους βαθμούς στο Αλκαζάρ ενώ η εμφάνιση τους δεν είχε καμιά σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Ο Τύρναβος είχε μια ελαφρά υπεροχή στο ματς αλλά δεν έβρισκε ανοιχτούς διαδρόμους για να πετύχει γκολ. Το σκορ άνοιξε για τον Απόλλωνα στο 39′ με αυτογκόλ του Σιάτρα μετά από σουτ του Παρμαξίδη. Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 53′ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παρμαξίδη, που κέρδισε ο Αθανασιάδης από τον Καραναστάση.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στη συνέχεια και ο Απόλλωνας έφυγε από τον Τύρναβο με ένα σημαντικό τρίποντο εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Τύρναβος : Καραναστάσης, Κουρτεσιώτης, Σκούπρας (72′ Σαχινίδης), Σιάτρας, Τέλλος, Μπάρος, Βαγκελί (55′ Φελίπε), Όμο, Γεωργίου, Κάρλος Αντρέ (64′ Τσούκαλος), Καραγιάννης

Απόλλων Καλαμαριάς : Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Ορφανός, Καπίας, Μωυσιάδης, Παρμαξίδης, Ναλμπάντης, Πασιαλής (46′ Βέντζιος), Αθανασιάδης (87′ Γκουγκουλιάς), Βλάχος (68′ Δρόσος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected