Κατηγορίες
Γενικά

Η πιο έξυπνη κίνηση για να πέσουν στην παγίδα οι παιδόφιλοι (photo)

853d7cdcdeb8c939059cead554af89e9_LΗ παιδική πορνογραφία είναι ένα φαινόμενο ή καλύτερα μάστιγα, το οποίο μπορεί να μην είναι καινούριο, ωστόσο με την εξάπλωση του διαδικτύου έχει πλέον λάβει τρομακτικές διαστάσεις. Για το λόγο αυτό λοιπόν, και σε μία προσπάθεια να περιορίσουν, όσο είναι δυνατόν, το φαινόμενο αυτό, ο Γερμανικός τομέας του Terre des Hommes που μάχεται υπέρ των δικαιωμάτων των παιδιών, έθεσε σε εφαρμογή ένα πείραμα, το οποίο μπορεί μόνο πετυχημένο να χαρακτηριστεί.

Ειδικοί ερευνητές λοιπόν, δημιούργησαν ένα ψηφιακό 10χρονο κορίτσι, τη Sweetie με φιλλιπινέζικα χαρακτηριστικά, με σκοπό να δελεάσουν ενήλικες από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Μιας και η παιδική πορνογραφία έχει λάβει νέες διαστάσεις όπου ενήλικες πληρώνουν ανήλικα παιδιά προκειμένου να κάνουν sex μαζί τους μέσω διαδικτύου, η Sweetie εμφανιζόταν και δελέαζε τους χρήστες να της δώσουν το Skype τους ώστε μέσω κάμερας να ερωτοτροπήσουν μαζί της. Φυσικά πίσω από όλα αυτά, βρισκόταν μία εκπαιδευμένη ομάδα, η οποία ανά πάσα ώρα και στιγμή ανέλυε και ταυτοποιούσε όλους αυτούς τους χρήστες.

Τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά και κυρίως τρομακτικά. 20.000 χρήστες από 71 διαφορετικές χώρες, «τσίμπησαν το δόλωμα», με τους 1.000 από αυτούς να ταυτοποιούνται και εν συνεχεία να αναλαμβάνει δράση η Interpol. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία προέρχεται από τις ΗΠΑ και την Μ. Βρετανία ενώ ακολουθεί η Ινδία.

Τα σχόλια δικά σας…

*queen.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected