Κατηγορίες
Αθλήματα

Αναγέννηση Άρτας – Η πρέσβειρα της Ελλάδας στην Ευρώπη!

_DSC8926Έτοιμη να φορέσει τα ευρωπαϊκά της για 24 συνεχόμενη χρονιά είναι η Αναγέννηση Άρτας, που υποδέχεται το Σάββατο και την Κυριακή 9 και 10 Νοεμβρίου στις 6μμ την Ουκρανική Χερσόν στα πλαίσια του 3ου Γύρου του Challenge Cup.

Πέρυσι έφτασε μέχρι τις “16” καλύτερες ομάδες τους ευρωπαϊκού θεσμού και φιλοδοξεί και φέτος μία αντίστοιχη πορεία, που ανταποκρίνεται στο όνομα που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια, ένα όνομα-ιστορία για την Ήπειρο και την Ελλάδα.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 6μμ και αναμένεται ο κόσμος να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο της πόλης και να θαυμάσουν από κοντά την “πρέσβειρα” στην Ευρώπη.

Οι αγώνες θα γίνουν και οι δύο στην Άρτα μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, που έχουν το δικαίωμα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και το γεγονός αυτό δίνει πλεονέκτημα στην Αναγέννηση. Μην ξεχνάμε όμως ότι και πέρυσι η Αναγέννηση αντιμετώπισε στην Πορτογαλία το Κολλέγιο ΝτεΓκάια και στους δύο αγώνες, αλλά αυτή ήταν που χαμογέλασε την πρόκριση. Άρα όλα είναι ανοιχτά, αν αναλογιστούμε ότι η ουκρανική ομάδα είναι γρήγορη, νεανική και φιλόδοξη.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από τον Δήμο Άρτας και την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, ενώ οι μεγάλοι χορηγοί ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΟΝ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΝΕΖΑΣ-ΑΡΤΑΣ, LAMBERTS, JETOIL και όλοι οι μικρότεροι χορηγοί-υποστηρικτές έχουν βοηθήσει στα μέγιστα για τις δύο τόσο σημαντικές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Στο κλειστό θα βρίσκονται όλα τα παιδιά των ακαδημιών, καθώς και οι γονείς τους, ενώ το παρόν θα δώσει και η νεανική ομάδα της Κέρκυρας, που έρχεται από το νησί των Φαιάκων αποκλειστικά για τους αγώνες της Ευρώπης, δείγμα της σημαντικότητας τους γεγονότος για την περιοχή.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected