Κατηγορίες
Διάφορα

ΕΠΟ – Κατάσχεση στα λεφτά της UEFA!

7e583ab901db79f014e16192d59e3069Η συντηρητική κατάσχεση που κατέθεσε η εταιρείας PC System, στην ΕΠΟ οδήγησε στην προσωρινή δέσμευση των χρημάτων που κατέθεσε η UEFA στις Ελληνικές ομάδες που έπαιξαν πέρυσι στα κύπελλα Ευρώπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, η PC System που είναι η ανάδοχος εταιρεία για την «κάρτα υγείας» των ποδοσφαιριστών – υπόθεση που διερευνά η ελληνική δικαιοσύνη λόγω των χειρισμών της ομοσπονδίας,  δέσμευσε το ποσό των 800.000 που κατέθεσε η UEFA για τις ελληνικές ομάδες Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο και SKODA Ξάνθη.

Μάλιστα στα χρήματα που δεσμεύτηκαν από τον λογαριασμό στην τράπεζα Πειραιώς λέγεται πως είναι και μέρος της μισθοδοσίας των υπάλληλων της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι η PC System έχει κάνει συντηρητική κατάσχεσή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στις απαιτήσεις της ΕΠΟ στους χορηγούς και στον λογαριασμό της ΕΠΟ στην Τράπεζα Πειραιώς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ΕΠΟ, έκανε σήμερα αίτηση άρσης της προσωρινής δέσμευσης στο Πρωτοδικείο, ώστε να καταβάλει τα χρήματα, στις ομάδες και τους υπαλλήλους, με την απόφαση από το δικαστήριο να αναμένεται να βγει την Πέμπτη 7/11.

*Βασίλης Ποντικός

Σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο τα χρήματα θα παραμείνουν «παγωμένα» μέχρι το Ιανουάριο του 2014 όταν και θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected