Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Το pre game των δύο ομίλων

μπαλα36Πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου γύρου (έγινε κι αυτό και ενώ βρισκόμαστε μόλις στις αρχές Νοέμβρη…) για τους δύο ομίλους της Α2 Ερασιτεχνικής, με τη διεξαγωγής της 8ης και 9ης αγωνιστικής αντίστοιχα. Η μάχη κορυφώνεται για ακόμη μία Κυριακή τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά, καθώς τα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων έχουν…περιπλέξει αρκετά την κατάσταση στους δύο ομίλους της κατηγορίας. Ας δούμε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής 10/11 :

Α όμιλος

Με την αναμέτρηση της Αγίας Βαρβάρας να ξεχωρίζει, συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής για τον πρώτο όμιλο των 1ο ομάδων. Ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα την προηγούμενη αγωνιστική. Οι “πράσινοι” του Σάββα Αβετίδη ηττήθηκαν από τον αήττητο φέτος ΠΑΟ Παλατιτσίων, που αύριο δίνει το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, υποδεχόμενος τον Άρη Παλαιοχωρίου και έχει την ευκαιρία τόσο να διευρύνει το σερί του όσο και, ανάλογα με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, να αναρριχηθεί περισσότερο στη βαθμολογία. Σημαντική αναμέτρηση και στο Καμποχώρι, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, ο οποίος “έπιασε” κορυφή την προηγούμενη Κυριακή με τη νίκη του κόντρα στον Αστέρα Αλεξάνδρειας. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 :

ΠΑΟ Κορυφής – Αλιάκμων Νησελίου

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Αστέρας Αλεξάνδρειας

ΑΕΚ Καμποχωρίου – ΠΑΟΚ Κουλούρας

ΠΑΟ Παλατίτσια – Άρης Παλαιοχωρίου

Θύελλα Σταυρού – ΑΟ Συκιάς (δείτε εδώ φωτορεπορτάζ από το περσινό παιχνίδι)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του Α ομίλου

Β όμιλος

Ένατη…στροφή για τον δεύτερο όμιλο και η μάχη μαίνεται τόσο στην κορυφή όσο και στα χαμηλά “στρώματα” της βαθμολογίας. Η νίκη του ΑΣ Ειρηνούπολης στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον αήττητο μέχρι εκείνη τη στιγμή ΓΑΣ Ροδοχωρίου, έφερε την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη και πάλι στην πρώτη θέση, με συγκάτοικο το συγκρότημα του Σάκη Γλώσση. Η ομάδα του Βερμίου θα αγωνιστεί σε ένα ακόμη ντέρμπι κορυφής, καθώς μεταβαίνει στην Στενήμαχο, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την τοπική Θύελλα, που αν καταφέρει να πάρει το “ροζ φύλλο” μπαίνει…σφήνα στις πρώτες δύο θέσεις, προσδίδοντας παράλληλα τεράστιο ενδιαφέρον για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται σε Παναγιωπούλα και Κοπανό, ενώ αμφίρροπο αναμένεται και το ματς του γηπέδου της Λυκογιάννης (δείτε εδώ στιγμιότυπα από το περσινό παιχνίδι). Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 π.μ. :

Ακαδημία Βέροιας – ΑΣ Ειρηνούπολης

Μακεδόνας Βέροιας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Ολυμπιακός Νάουσας – Κεραυνός Επισκοπής

ΓΑΣ Κοπανού – ΑΕΠ Βέροιας

Απόλλων Λυκογιάννης – Δόξα Νάουσας

Θύελλα Στενημάχου – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του Β ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected