Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – Παναιτωλικός Κ17 1-0

κ17Τις εξαιρετικές της εμφανίσεις συνέχισε η Κ17 της Βέροιας, επικρατώντας σήμερα στο γήπεδο του Σταυρού της αντίστοιχης του Παναιτωλικού με 1-0. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη συνεχίζει το σερί των εντός έδρας αναμετρήσεων, καθώς δεν έχει χάσει βαθμό στην Ημαθία, επίδοση που μόνο η “Βασίλισσα” κατέχει στο φετινό πρωτάθλημα της Κ17.

Για ακόμη ένα παιχνίδι, η αμυντική λειτουργία ήταν η ιδανική, αφού οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστα την εστία του Μαρκούση και στο μοναδικό διάστημα που η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε και πλησίασε στην περιοχή της Βέροιας, η άμυνα αντέδρασε σωστά και απομάκρυνε κάθε κίνδυνο. Από το πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουρδάνου στο 35′, τέρμα που δικαιούνταν η Βέροια βάση της εικόνας του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο. Λίγο πριν την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όμως ο Αναστασιάδης εξ επαφής δεν κατάφερε να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, επέμειναν στην πίεση ψηλά και παρόλο που στο διάστημα 65′-75′ έχασε τη συνοχή της στο κέντρο, δεν κινδύνεψε από τις επιθέσεις των φιλοξενούμενων. Αντίθετα, στο 85′ η Βέροια είναι αυτή που είχε την ευκαιρία για να πετύχει τέρμα, όμως ο Χαραλαμπίδης σε κενό τέρμα έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Μοσχόπουλο.

Βέροια Κ17 : Μαρκούσης, Καψάλης (87′ Τσαουσίδης), Μπουρδάνος, Δερμιτζάκης, Στράντζαλης, Μαγγίζης, Παπακωνσταντίνου, Σιμόνι (76′ Χαραλαμπίδης), Αναστασιάδης (85′ Πιστόλας), Χατζηπαρασίδης (80′ Δημητριάδης), Τέας (65′ Κουτρουλιάς)

Παναιτωλικός Κ17 : Θεοδωρόπουλος, Νικολαΐδης, Κακούρης, Γαρούφης, Σάαντο, Κοντογιάννης (85’ Παναγιωτόπουλος), Καββαδίας (46’ Σιάσιος), Πανάγου, Μωραΐτης, Μπελεβώνης Γερ. Ε. (60’ Βλαχοδήμος), Γκασούκας (70’ Καραλής).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected