Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Καμπανιακός 1-3

13-14-7h-koz-kam-3-vasiljevic-640x360Σοκ στο ΔΑΚ Κοζάνης όπου οι ερυθρόλευκοι έχασαν «χωρίς να το καταλάβουν» με 1-3 από τον Καμπανιακό σ’ ένα παιχνίδι που έως το 63′ φαινόταν να έχουν υπό έλεγχο.

Τρία γκολ σε διάστημα δώδεκα λεπτών από τον υψηλόσωμο 20χρονο επιθετικό του Καμπανιακού Λεωνίδα Χρήστου έφεραν τα «πάνω-κάτω», με τους Κοζανίτες να χάνουν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» πολύ νωρίτερα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κοζάνη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε στο 16′ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Νίκου Τραυλού και έδειξε ότι εύκολα ή δύσκολα θα έπαιρνε τους τρείς βαθμούς.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη με το ξεκίνημα, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο ο Καμπανιακός έδειξε πολύ επικίνδυνος επιθετικά και σημείωσε τρία γκολ εκμεταλλευόμενος την αμυντική χαλαρότητα της Κοζάνης.

Στο 56′ η Κοζάνη έχασε μοναδική ευκαιρία να «τελειώσει» το παιχνίδι όταν ο Πιπινίκας από τρία μέτρα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 63′ αντεπίθεση του Καμπανιακού, δυνατό σουτ του Χρήστου και 1-1.

Στο 65′ σε μία φάση που ξεκίνησε από χέρι παίκτη του Καμπανιακού στο κέντρο του γηπέδου που ο διαιτητής θεώρησε ακούσιο ο Παπαγαθονίκου έδωσε στον Χρήστου που με πλασέ «πάγωσε» το γήπεδο  κάνοντας το 1-2.

Στο 74′ μοναδική ευκαιρία του Ντεμιράϊ να ισοφαρίσει όταν μόνος απέναντι στην εστία έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά πάνω στον τερματοφύλακα του Καμπανιακού.

Στο 75′ ο Χρήστου συμπλήρωσε το «χατ-τρικ» με ωραία ατομική ενέργεια αφού απέφυγε έναν αμυντικό και πλάσαρε τον Κοκκινίδη.

Κοζάνη : Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Βασιλίεβιτς (74′ Μαλούτας), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Γ. Τσικόπουλος (65′ Προβίδας), Χαματάϊ, Πιπινίκας, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (70′ Ντεμιράϊ).

Καμπανιακός : Παπάς, Κουντουράς, Γκόλτσης, Παπαζής, Μεσιάρης (46′ Χατζόπουλος), Τσατταλιός, Προβατίδης, Υψηλός (90′ Δουρμούσης), Χρήστου, Λαγκώνας (38′ Γαβανάς), Παπαγαθονίκου.

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected