Κατηγορίες
Super League 1

Skoda Ξάνθη – Ανακοίνωση που θα μείνει στην ιστορία!

7284be56396368ab4dae4d0efded3a04_LΗ Skoda Ξάνθη απέσυρε από την ιστοσελίδα της την ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον Αστέρα και έδωσε τη θέση της σε… ανταπόκριση αμερικανικού μέσου στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται πως «οι τυφλοί είδαν και οι μουγκοί μίλησαν»!

Υπό το φόβο της εφαρμογής της νέας διάταξης του πειθαρχικού κώδικα της Super League, και προφανώς της βαριάς τιμωρίας που θα ακολουθούσε κάτι τέτοιο, η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη απέσυρε από την ιστοσελίδα της την ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αντικαθιστώντας τη με μια… ανταπόκριση από μέσω των ΗΠΑ, στην οποία ωστόσο υπάρχουν σαφείς αιχμές για τον διαιτητή Κουτσιαύτη.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως έγινε τρομερή καταιγίδα στην Ελλάδα τη στιγμή του ακυρωθέντος γκολ του Σολάρι, με σεισμούς και κατακλυσμό που είχαν… μόνο ένα θέμα. Επίσης, προστίθεται πως «είδαν οι τυφλοί και μίλησαν οι μουγκοί»!

Το… πρωτότυπο, από κάθε άποψη, κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των ακριτών έχει ως εξής:

«Jimmy Clark CAA
USA Channel Reporter
is reporting:

“Yesterday between 19:30 and 21:20 Greek local time, Greece was hit by a destructive earthquake of 7.7 degrees of the Richter scale, followed immediately after by a HURRICANE of the devastating 218 mph.

Fortunately, the casualties were restricted to just one victim. Moreover, the blinds saw the light and the dumbs spoke”.

Jimmy Clark CAA
USA Channel Report».

Σε μετάφραση:

«Χθες μεταξύ 19:30 και 21:20 ώρα Ελλάδας, η Ελλάδα χτυπήθηκε από έναν καταστροφικό σεισμό 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που ακολουθήθηκε αμέσως από έναν τυφώνα ταχύτητας 218 μιλίων την ώρα.

Ευτυχώς, οι φθορές περιορίστηκαν σε ένα μόνο θύμα. Επιπλέον, οι τυφλοί είδαν και οι μουγκοί μίλησαν»

Η χθεσινή ανακοίνωση (11/11), ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κύριε Σαρρή, είναι απίθανο αυτό που έγινε σήμερα στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εκτός των άλλων που οι ιθύνοντες κι εσείς θα κρίνετε, ο διαιτητής σταματάει τον παίκτη μας προ της εστίας, για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας φάουλ, σε μία φάση που δεν υπάρχει ούτε καν επαφή. Να είστε σίγουροι, για τα όποια κακά υπάρχουν ή έχουν γίνει στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν φταίει σε τίποτα η ομάδα μας.

Ειλικρινά, σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόησή σας»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected