Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μαχητής Τερψιθέας – Επέστρεψε στο σπίτι του!

Maxitis Terpsitheas team_610x400Μετά από διάστημα οκτώ μηνών στο γήπεδο Κοιλάδας ο Μαχητής Τερψιθέας επέστρεψε στη φυσική του έδρα την οποία χρησιμοποιεί πλέον για τις ανάγκες της προπόνησης.

Η διοίκηση του Μαχητή θέλοντας να ευχαριστήσει τη διοίκηση της Κοιλάδας για τη δωρεάν παραχώρηση του γηπέδου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ευχαριστήρια επιστολή
Προς: Δ.Σ. ΚΟΙΛΑΔΑΣ

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την παραχώρηση του γηπέδου σας προς τον Σύλλογο μας. Το διάστημα από 17/02/2013 έως 18/10/2013 (8μήνες) η ομάδα του Μαχητή Τερψιθέας προπονείτο στο γήπεδο Κοιλάδας το οποίο μας παραχωρήθηκε δωρεάν από το ομώνυμο σωματείο έτσι ώστε τα έργα στο γήπεδο Τερψιθέας να γίνονται χωρίς τη σκέψη το πού θα προπονείται η ομάδα. Η ομάδα προπονήθηκε στο γήπεδο Κοιλάδας κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς της να κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας ΕΠΣΛ που στέφθηκε με επιτυχία. Παράλληλα στο ίδιο γήπεδο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη φετινή χρονιά ενώ συνέχισε να το χρησιμοποιεί και μετά την έναρξη της νέας περιόδου μέχρι την 4η αγωνιστική.

Οι άνθρωποι στην Κοιλάδα δεν σταμάτησαν να βελτιώνουν τον αγωνιστικό χώρο ώστε να κάνουν το έργο των ποδοσφαιριστών ακόμα πιο εύκολο.

Θα θέλαμε λοιπόν να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την παραχώρηση του γηπέδου στον σύλλογό μας και να τους ευχηθούμε να είναι επιτυχείς οι στόχοι που έχουν θέσει τη φετινή χρονιά σαν ομάδα.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και προσωπικά τον κ. Τανταλίδη Ιωάννη και τον κ. Τσιτουρτζή Ιωάννη που έκαναν ό,τι είναι δυνατόν για να προπονείται η ομάδα όσο τον δυνατόν καλύτερα.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected