Β ΕΠΣ Ημαθίας

Μακεδονικός Πλατάνου – ΜΑΣ Βεργίνας 3-0

Ευρεία σε έκταση νίκη πέτυχε ο Μακεδονικός Πλατάνου, που επέστρεψε μετά από καιρό στις επιτυχίες, επικρατώντας την Κυριακή 10/11 του ΜΑΣ Βεργίνας με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι ήθελαν πιο πολύ το παιχνίδι και έχοντας και την τύχη με το μέρος τους πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνουν για την επιστροφή τους στην Α2 Ερασιτεχνική. Οι φιλοξενούμενου μπήκαν πολύ μουδιασμένα στο παιχνίδι, σε αντίθεση με τον Μακεδονικό, που εκμεταλλεύθηκε τα λάθη των παικτών της Βεργίνας και με το “καλημέρα” ο Τσιτσιλάρης με κεφαλιά έκανε το 1-0, μετά από σοβαρό λάθος του Λαζόπουλου, σκορ που ήταν και του πρώτου 45λεπτου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έδωσαν μεγαλύτερες διαστάσεις στην επικράτηση τους και με δύο τέρματα του Καλαμπούκα (62′-84′) πήραν το σημαντικό τρίποντο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Διαμαντόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Β. και Μοσχόπουλο Χ.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Πλατάνου : Μπουχωρίδης, Τσουλάκης, Αραμπουλιανούδης, Τσιλιόπουλος (70′ Βασιλόπουλος), Τζιούρας, Ιτούδης, Καλαμπούκας, Αποστόλου, Τσιτσιλιάρης, Σωτηρίου Α. (60′ Γαλατσίδας), Σωτηρίου Μ. (80′ Αγγελόπουλος).

ΜΑΣ Βεργίνας : Στογιαννόπουλος, Ντόβας Ν., Μελιόπουλος Π., Ξανθόπουλος, Λαζόπουλος (78′ Μητρόπουλος), Μελιόπουλος Σ., Χατζάρας, Ταχτατζής (46′ Αμπρικίδης), Ντόβας Κ., Λιλιόπουλος, Ιωσηφίδης.

*με στοιχεία από το verginafc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected