Κατηγορίες
Γενικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Συνέντευξη Τύπου ενόψει Κύμης

DSCN9105Σύνθημα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου έδωσε ο προπονητής του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Απόστολος Στύλος ενόψει του ματς με τον ΑΟ Κύμης.

Την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της πόλης έδωσε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, στα γραφεία του συλλόγου. Το «παρών» έδωσε ο τεχνικός της ομάδας, Απόστολος Στύλος καθώς και ο Κώστας Καπασακαλίδης, εκ των αρχηγών των ποδοσφαιριστών που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες τους.

Μιλώντας για την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τα Λευκάδια με 1-0, ο προπονητής της πιερικής ομάδας είπε: «Κάναμε λίγες ευκαιρίες, όχι κλασικές, σε ένα κακό γήπεδο. Οι γηπεδούχοι το γνώριζαν καλύτερα και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, έχοντας κι αυτοί λιγοστές ευκαιρίες, αξιοποιώντας μια από αυτές».

Αναφερόμενος στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΑΟ Κύμης, ο Στύλος τόνισε: «Την Κυριακή, για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής, αντιμετωπίζουμε τον ΑΟ Κύμης, ομάδα που είναι από τις δυνατότερες στο πρωτάθλημα, με πολύ δυνατό ρόστερ που ως τώρα δεν έχει δεχτεί γκολ. Στόχος μας είναι να είμαστε εμείς αυτοί που θα βάλουμε το πρώτο γκολ εναντίον τους και θα προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είναι ομάδα που διαθέτει πολύ καλή αμυντική λειτουργία και παίκτες με ποιότητα, όμως έχει και αδυναμίες, πάνω στις οποίες δουλεύουμε. Έχουμε κι εμείς ποιότητα αλλά και σταθερότητα και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Σε όλα τα παιχνίδια δημιουργούμε 7-8 κλασικές ευκαιρίες κι αν το πράξουμε και την Κυριακή μπορούμε να προκριθούμε. Η διαχείρηση στους αγώνες κυπέλλου πολλές φορές είναι διαφορετική, ιδίως από τους πάγκους, δεδομένου ότι στα νοκ άουτ παιχνίδια, μπορεί κάποιος να προσβλέπει σε πρόκριση στην παράταση ή στα πέναλτι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στην κανονική διάρκεια.

Δε θα έχουμε για ένα ακόμα παιχνίδι τον τραυματία Πανανό, τον Κοτσιαρίδη, τον τιμωρημένο Σακελλαρίδη (εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του) καθώς και τον Τρικαλόπουλο που έχει φοιτητικές υποχρεώσεις στη Θεσσαλονίκη. Ο τελευταίος είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση, παίκτης που έχει πολύ ταλέντο, χρειάζεται στην ομάδα, κι ελπίζω στη συνέχεια να βρει τη φόρμουλα να ανταποκριθεί και στις σπουδές αλλά και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών δε μας προβληματίζει, καθώς, ό, τι και να γίνει, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας θα μας επιτρέψει να παίξουμε ποδόσφαιρο, δεν έχει σχέση με το γήπεδο των Λευκαδίων. Με όποιον αγωνιστικό χώρο καλούμαστε να πάρουμε την πρόκριση και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε”.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Κώστας Καπασακαλίδης, ο οποίος είπε: «Προερχόμαστε από τη δεύτερη ήττα μας στο πρωτάθλημα, στα Λευκάδια, αγώνας που ήδη ξεχάσαμε από την επόμενη ημέρα. Σε αυτό συνέβαλε και η ψυχολογική τόνωση από τον προπονητή μας. Κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον ΑΟ Κύμης, για το οποίο και δουλεύουμε τις τελευταίες ημέρες. Έχουμε “διαβάσει” τον αντίπαλο. Σίγουρα θα μας βοηθήσουν οι Μακράκης και Κυρτέγος που επιστρέφουν. Θέλουμε τη νίκη, όπως άλλωστε σε κάθε αγώνα. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Τέλος, η συνύπαρξη με έμπειρους παίκτες όπως οι Τασίδης, Δημητρίου, Νάκας, αποτελεί για μας τους νεαρότερους μια ξεχωριστή εμπειρία και μεγάλο επίτευγμα. Με τον τρόπο τους μας βοηθούν και τους ευχαριστώ γι’ αυτό».

* Ο Απόστολος Στύλος στην αρχή των δηλώσεών του, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς οι οποίοι παραχώρησαν το γήπεδό της ομάδας στον Αχιλλέα για να πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας, με σκοπό μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Νεοκαισάρειας, πράγμα πολύ σημαντικό λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες

*mikriliga.org, pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected