Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρέβεζα – Σε οριακό σημείο…

d9ef9e275a1ab939bc1c341ad55e79c1_LΤα μέλη του ΔΣ υπέβαλλαν την παραίτησή τους και σύμφωνα με το καταστατικό η ομάδα πηγαίνει σε επαναληπτική ΓΣ την Τετάρτη στις 19:00 στην πρώην λαϊκή αγορά, για την ανάδειξη ΔΣ.

Ήδη οι Παντελής Μπάτσος και Στέφανος Λαζαρίδης ειδοποίησαν πως αδυνατούν να συνεχίσουν στην ομάδα, λόγω οικονομικών προβλημάτων και είναι απόντες, ενώ και ο Χάρης Καπετανάκης ενδέχεται να φύγει για το Αγρίνιο μέσα στη διακοπή του πρωταθλήματος και να μείνει… εκεί! Ο Τάσος Αμάραντος πάντως ειδοποίησε τους παίκτες να προσέλθουν τη Δευτέρα στην προπόνηση.

Είναι πλέον φανερό πως είναι σοβαρό το ενδεχόμενο η Πρέβεζα να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Παρ’ όλα αυτά ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα γίνουν τα αδύνατα-δυνατά για να κατέβει η ομάδα στο γήπεδο.

Τέλος, υπάρχει και ένα παγιωμένο δεδομένο και αυτό είναι η παρουσία του Ηλία Κατσιμπόκη, έστω και σε ρόλο… συμβουλευτικό μέχρι στιγμής. Ο παλιός διοικητικός παράγοντας του ΠΑΣ Πρέβεζα, έπειτα από ένα μεγάλο καβγά με τον Θοδωρή Πετρόπουλο με αρκετές «βαριές» εκφράσεις, διαμήνυσε πως θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές, αλλά δε δεσμεύτηκε σε καμία περίπτωση για τον τρόπο που θα το κάνει.

Το μόνο ευχάριστο νέο πάντως που ακούστηκε, είναι πως τη Δευτέρα, θα ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία για τη μετονομασία του σωματείου από ΑΟ Αγίου Θωμά Πρέβεζας σε ΠΑΣ Πρέβεζα.

*artpreveza.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected