Κατηγορίες
Γενικά

Εθνικός Φιλιππιάδας – ΑΕΛ 0-1 (vid)

0a6a4a07d810e3dc150f20c6f64f1524_LΜπορεί να μην είχε την ορμή και την αποτελεσματικότητα των περασμένων αγώνων, όμως η ΑΕΛ επικράτησε 1-0 του Εθνικού στη Φιλιππιάδα και πήρε την πρόκριση για την 4η αγωνιστική του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν νευρικό και από τις δύο ομάδες, με ένα σουτ του Παναγιωτόπουλου στο 43’ για τους γηπεδούχους να είναι η καλύτερη στιγμή, ενώ η ΑΕΛ είχε μια ανούσια υπεροχή. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «βυσσινί» μπήκαν πιο αποφασισμένοι και πίεσαν για το γκολ. Και στο 53’ ο Γκούρτσας με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ακολούθησε ένταση όμως στον αγωνιστικό χώρο και ο Καρανίκας στο 55’ αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα.

Η αποβολή άλλαξε κάπως τα πλάνα του Στράντζαλη, αλλά η ΑΕΛ συνέχιζε να πιέζει, με τον Εθνικό να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα. Έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους «βυσσινί» να πανηγυρίζουν την πρόκριση, ενώ θα περιμένουν να μάθουν την Κυριακή τον αντίπαλό τους, από το ζευγάρι Κοζάνη-Καμπανιακός.

Εθνικός Φιλιππιάδας : Μπαντής, Μούτας (67’ Σιαπανίδης), Θεοδώρου, Σιαπέρας, Παπαβασιλείου, Δάρδας, Γιάτσε (80’ Κοντογεώργος), Τσακανίκας (67’ Μούτος), Κολιάτης, Παναγιωτόπουλος, Γεωργίου

ΑΕΛ : Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (78’ Πια), Σαββίδης (90+4’ Πάνος), Στεφανίδης, Γκούρτσας (58’ Αραμπατζής), Μπλέντι

*onsports.gr – gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected