Κατηγορίες
Football League

Απόλλων Καλαμαριάς – Αναγέννηση Καρδίτσας (1-2) Στο 80′ ο Πασιαλής

9e663a47869f243d88a7054eb4323683_LΣπουδαίο τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στις θέσεις πλέι όφ, σημείωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας στην Καλαμαριά.

Οι Θεσσαλοί επιβλήθηκαν 2-1 του Απόλλωνα 1926, υποχρεώνοντας τους στη δεύτερη συνεχόμενη απώλεια στο σπίτι τους μετά το 2-1 της Κέρκυρας την προηγούμενη αγωνιστική. Όλα αυτά σε ένα ματς που δεν έλειψαν τα επεισόδια πριν την έναρξη του, όταν η αστυνομία δεν προστάτευσε μερικούς οπαδούς από την Καρδίτσα κατά την είσοδό τους στο γήπεδο και προκλήθηκε ένταση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο απειλητικά στο ματς χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 21′ για να ανοίξουν το σκορ. Μετά από λάθος του Ορφανού, ο Μπουντούρης επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Η Αναγέννηση έφτασε στο γκολ οκτώ λεπτά αργότερα όταν ο Χλωρός βρέθηκε σε θέση βολής και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 36′ οι Πόντιοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι σε χέρι του Ρόβα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παντελιάδη. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” Σωκράτης Μπουντούρης με πλασέ έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 61′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παρμαξίδη, μετά από ανατροπή του Αθανασιάδη από τον Ρόβα.

Απόλλων Καλαμαριάς : Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Αλμπάνης, Κισκαμπάνης, Ορφανός, Μωυσίδης (80′ Πασιαλής), Παρμαξίδης, Παντελιάδης, Ναλμπάντης (76′ Ναλμπάντης), Αθανασιάδης, Δρόσος (48′ Βλάχος).

Αναγέννηση Καρδίτσας : Σιαράβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Κουκούλης, Ρόβας (67′ Οικονόμου), Καραχάλιος (85′ Χατζηρίζος), Γήτας, Γεωργακόπουλος, Μπουντούρης, Μπιντέλης, Χλωρός (83′ Κρανιώτης).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected