Κατηγορίες
Football League

Επισκοπή – Χανιά (0-0) Για 90′ ο Παπατζίκος

848baf3dac2fd9cc4403dc6ee46a87d3_LΧωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Κρήτης, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου, μεταξύ της Επισκοπής και των Χανίων.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί… δάφνες ποιότητας, μια και οι δύο ομάδες ουσιαστικά… πέταξαν το πρώτο ημίχρονο, το οποίο δεν είχε ούτε μία… καθαρή φάση μπροστά από τα καρέ των δύο πορτιέρων, που παρακολουθούσαν με… ηρεμία τα πρώτα 45 λεπτά.

Το σκηνικό δεν… άλλαξε σε μεγάλο βαθμό στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, με τα Χανιά να έχουν τις καλύτερες ευκαιρίες, αρχικά στο 50’ με την σέντρα σουτ του Μανωλά, αλλά ο Καλογεράκης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 68’ η κεφαλιά του Τσάτσου πέρασε άουτ, κατάληξη που είχε και το σουτ του Πάγκαλου στο 74’.

Επισκοπή : Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Δελήμπασης (78’ Φρατζεσκάκης), Σελινιωτάκης, Γκονζάλες (63’ Γκαϊτάν), Σουμπασάκης (72’ Μαρτσάκης), Βελονάκης, Τάντιτς.

ΑΟ Χανιά : Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Μανωλάς, Χατζηησαΐας, Παπατζίκος, Τσάτσος (83’ Κονσταντίνοφ), Βασιλόγιαννης, Λουκίνας (63’ Μπουντόπουλος), Τσατσαρής (91’ Μποτωνάκης), Πάγκαλος, Ζντράβκοβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected