Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Μαγνησιακός – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 2-2

CIMG7432Το πείσμα και το πάθος είναι χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής και κατ’ επέκταση μία ομάδα. Άλλωστε οι περισσότεροι τίτλοι έχουν κατακτηθεί έχοντας τα δύο αυτά στοιχεία στο DNA! Στο σημερινό παιχνίδι των κοριτσιών από την Ημαθία, αυτά όχι απλά υπήρχαν, αλλά περίσσευαν κιόλας! Οι “πράσινες” του Λάζαρου Παπαδόπουλου, με ένα τέρμα της Σούλας Σπυριδωνίδου στο 90+1′ πήραν την πολύτιμη ισοπαλία και επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη με ένα πλατύ χαμόγελο!

Αυτή είναι η πρώτη ισοπαλία της ομάδας του νομού μας μετά το παρθενικό της παιχνίδι πριν 2.5 χρόνια με αντίπαλο τα Τρίκαλα 2011! Από τότε μετρά μόνο νίκες και ήττες, σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο!

Το γήπεδο της Αγίας Παρασκευής Βόλου, έδρα της έμπειρης ομάδας του Μαγνησιακού είναι άλλωστε από τις πλέον δύσκολες έδρες στο Γυναικείο ποδόσφαιρο, τόσο για το γεγονός πως ο αγωνιστικός χώρος είναι πλαστικός όσο και για τον απίστευτο άνεμο που φυσά στην περιοχή αυτή τη χρονική περίοδο, που δυσκολεύει τις προσπάθειες των παικτριών.

Εντούτοις και παρά την μέτρια σε γενικές γραμμές απόδοση, η ομάδα του νομού μας κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο μία ομάδα οργανωμένη, πειθαρχημένη αλλά και εξαιρετικής νοοτροπίας. Χαρακτηριστικό είναι πως οι άνθρωποι του Αστέρα έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την φιλοξενία της Θεσσαλικής ομάδας και με ανακοίνωση τους, επιφυλλάσονται για την ρεβάνς στον δεύτερο γύρο.

Όσον αφορά την αναμέτρηση, οι γηπεδούχες μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με κινητήριο μοχλό την εξαιρετική Κέκου, δημιούργησε αρκετές καταστάσεις στην αμυντική γραμμή των “πρασίνων”. Στο 15′ η έμπειρη παίκτρια του Μαγνησιακού άνοιξε το σκορ, όμως η Σπυριδωνίδου απάντησε τρία λεπτά αργότερα, εκμεταλλευόμενη το λάθος της άμυνας και με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

Η πίεση συνεχίστηκε από τις “κυανόλευκες”, ωστόσο το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω απώλειες για τον Αγροτικό. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτριες του Θωμά Κατσαμόρα μπήκαν και πάλι δυνατά και στο 57′ η Κέκου έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της. Το πλαστικό τερέν δυσκόλευε αρκετά τις παίκτριες του Λάζαρου Παπαδόπουλου, που κλήθηκαν για πρώτη φορά να αγωνιστούν σε παρόμοιο χλοοτάπητα. Η Κέκου στο 61′ είχε δοκάρι για τον Μαγνησιακό, εντούτοις από το 75ο λεπτό οι “πράσινες” πήραν την κατοχή, είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τις Σπυριδωνίδου και Κιουτάχιαλη, για να έρθει η φάση του 91ου λεπτού, με την πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος να δέχεται την ωραία πάσα της Μουρατίδου και με πλασέ…να πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτριών της.

Με την ισοπαλία του αυτή ο Αγροτικός βρίσκεται μόνος στην 3η θέση με 7 βαθμούς και ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα ’86, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 1/12/2013.

Συνθέσεις

Mαγνησιακός : Μαργαρίτη, Καλαπαναγιώτου, Μεγαγιάννη, Σιδηροπούλου, Χαρίση (80’ Λιάγκα), Γιαννακοπούλου, Sela, Κέκου, Λιάκου, Μπουντούρη (34΄Κατσιαβρία), Μίτα (89΄Κοσμοπούλου).

Αγροτικός Αστέρας : Κανελλάκη,  Κακαλέ, Φείμ, Δρενοβιάδου, Στρίμπα (66’ Σκανδάλη), Μουρατίδου, Κιουτάχιαλη, Πολωνίδου, Κωνσταντινίδου (75′ Παπαδοπούλου / Ζέρβα), Σπυριδωνίδου, Τσαγκαλίδου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected