Γ Εθνική / Τοπικά

Ρήγας Φεραίος – Τρίκαλα 2-1 (vid)

PB170465Πιάνοντας κατά διαστήματα υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Ρήγας Φεραίος κατάφερε να επικρατήσει των Τρικάλων 2-1, ανατρέποντας το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το φιλμ του αγώνα:

3′ Μπαλιά του Αλεξίου στον Γάρο ο οποίος σουτάρει στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.

5′ ΓΚΟΛ! Ο Χαλιμπάκης με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Κεφαλά, καθώς η μπάλα έσκασε μπροστά του, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα, 0-1

11′ Ωραίο τεχνικό σουτ του Τσουκάλη από αριστερά, περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

21′ Σέντρα του Σπαθή από αριστερά, κεφαλιά του Ζατσάι, στέλνει την μπάλα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

25′ Ο Ζατσάι ξεμαρκάρετε με ωραίο τρόπο και πασάρει στον Μιχολίτση, αυτός πιάνει το πλασέ αλλά ο Στάμος προλαβαίνει και διώχνει τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος.

30′ Πτώση του Γάρου μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής δείχνει “παίζεται”, ο Μιχολίτσης σεντράρει, με τον Ζατσάι να μη μπορεί να νικήσει τον Ψωμιάδη.

37′ Ο Ζατσάι εκτέλεσε φάουλ, ο Μιχολίτσης σούταρε από πλάγια θέση, με τον Ψωμιάδη να διώχνει σωτήρια.

48′ ΓΚΟΛ! Κόρνερ με τον Γκίκα, πλασαριστά στον Μιχολίτση που πιάνει με την μία το διαγώνιο σουτ, η μπάλα δεν απομακρύνεται και ο Σπαθής με σουτ γράφει το 1-1

65′ ΓΚΟΛ! Ο  Γουτούλης βρήκε ωραία τον Ζατσάι και αυτός με σουτ-κεραυνό έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Ψωμιάδη για να γίνει το 2-1

70′ Κούρσα του Γκίκα που πασάρει όμορφα στον Κουβελά, το πλασέ του οποίου μπλόκαρε ο Ψωμιάδης.

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος : Κεφαλάς, Γουτούλης, Βουραζέρης, Σπαθής, Κόκας, Αλεξίου, Μπίκας, Γάρος (46′ Γκίκα), Τσουκάλης (46′ Κουβελάς), Ζατσάι, Μιχολίτσης (63′ Χατζής)

Τρίκαλα  : Ψωμιάδης, Μπόντε, Α. Ηλίας (74′ Μ. Ηλίας), Λοϊζίδης, Σακελλαρίδης (68′ Ιωαννίδης), Στάμος, Χαλιμπάκης, Κόλα, Βουκέλια, Τεντολούρης, Στατσέφσκι (51′ Σίμοβιτς).

*asrigasferaios-blogspot.gr, athlitikovagoni.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected