Κατηγορίες
Αθλήματα

Τζούφρας, Τζιμούρτος – Έβαλαν…φρένο στην πρωτοπόρο!

riganas_superΠολλές συγκινήσεις υπήρξαν στην 12η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα 2 με την Έμπορ Ροστόκ να ισοφαρίσει 30-30 την Μπίλεφελντ με τέρμα του Βύρωνα Παπαδόπουλου στο 59:44 και να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό που την διατηρεί στην πρώτη πεντάδα (15 βαθμοί). Ο διεθνής αριστερός εξτρέμ σημείωσε συνολικά 5 τέρματα και έφτασε τα 68 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Ριγανάς ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι εντυπωσιακός, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα. Ο διεθνής δεξιός ίντερ πέτυχε 7 γκολ και ως πρώτος σκόρερ της ομάδας του, οδήγησε την Σααρλούις σε νίκη με 34-31 επί της Χαμ, που την ανεβάζει στην 16η θέση με 8 βαθμούς.

Στοπ στην καλή πορεία της Χιλντεσχάιμ έβαλε η Φρίσενχάιμ που νίκησε με 28-26 σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι Έλληνες παίκτες, Τζούφρας (8), Χαντζιάρας (4) και Τζιμούρτος (3), σημείωσαν περισσότερα από τα μισά γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα των γηπεδούχων. Η Χιλντεσχάιμ έμεινε στην 6η θέση με 14 πόντους.

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected