Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρίκαλα – Και τελικά Καβακάς!

a96f5cfc34be976d629707045ee269a0_LΣτη λύση του Τίμου Καβακά κατέληξε τελικά η διοίκηση των Τρικάλων 1963, ανακοινώνοντας την Τρίτη την πρόσληψή του.

Ο 41 ετών τεχνικός, με θητεία σε αρκετές ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών να αναλάβει να βγάλει τα Τρίκαλα από το τέλμα και να τα οδηγήσει στις επιτυχίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Τρίκαλα 1963 καλωσορίζει τον Τίμο Καβακά, που από σήμερα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο κ. Καβακάς αν και νέος προπονητής στα 41 του χρόνια έχει να επιδείξει πολύ σημαντικά επιτεύγματα στις ομάδες που έχει εργαστεί έως τώρα.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στη Βέροια το 2010 για να συνεχίσει στον Πλατανιά Χανίων όπου και άφησε στη συγκεκριμένη ομάδα το δικό του στίγμα και κατάφερε με μεθοδική δουλειά να οδηγήσει τον σύλλογο της Κρήτης σε μεγάλες επιτυχίες. Έχει εργαστεί δύο φορές στην ΑΕΛ, μια ως βοηθός και μετέπειτα ως πρώτος, ενώ είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Κέρκυρα και εν συνεχεία εργάστηκε με επιτυχία στην Καλλονή. Τελευταίος του σταθμός ήταν η ομάδα της Παναχαϊκής τη φετινή χρονιά. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Κώστας Ταξιάρχης.

Ο κ. Καβακάς θα προπονήσει για πρώτη φορά τον Α.Ο. Τρίκαλα 1963 σήμερα το μεσημέρι, ενώ την Κυριακή θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κύμη».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected