Κατηγορίες
Super League 1

Σωκράτης Διούδης – Μιλά για το ντέρμπι και την Εθνική

06b2368ffc69c56bb68ef6fe79bc8565_LΕυκαιρία για ανάκαμψη του Άρη πρέπει να αποτελέσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Σωκράτη Διούδη.

Ο Ημαθιώτης τερματοφύλακας των «κίτρινων», μιλώντας στη Media Day, υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να δείξουν πως θέλουν τη νίκη περισσότερο.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τους οπαδούς μας αυτό της Κυριακής. Το θεωρώ μια πολύ καλή ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα που θα μας οδηγήσει ψηλά στη βαθμολογία. Όλα τα παιδιά ανυπομονούν γι αυτό το ματς. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία κατά τη διάρκεια της διακοπής και θέλουμε να αποδείξουμε ότι η θέση που έχουμε μέχρι στιγμής δε μας αξίζει. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε ότι θέλουμε περισσότερο αυτό το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά.

Για τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα: «Σίγουρα τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα φέρνουν κακή ψυχολογία. Παρόλα αυτά όλοι είμαστε μια γροθιά και πρέπει να το αποδείξουμε».

Για το κακό αποτέλεσμα της Εθνικής των ελπίδων μεσοβδόμαδα: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, δεν παίξαμε όπως έπρεπε, χάσαμε τη συγκέντρωση μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Πολωνία. Παρόλα αυτά μπορούσαμε να «κλέψουμε» το παιχνίδι, αν ευστοχούσαμε στο πέναλτι που κερδίσαμε στο τελευταίο λεπτό».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected