Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – O Κώστας Ντέλλας MVP της 11ης αγωνιστικής!

ντελλαςΜε τη συμμετοχή 1897 αναγνωστών μας, ο Κώστας Ντέλλας του Άτλα Ζερβοχωρίου ανακηρύχθηκε MVP της 11ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνικής, έχοντας πολύ σημαντική διαφορά από τον δεύτερο της κατάταξης, Τραϊανό Μουχτάρη του Απόλλων Αγίου Γεωργίου. Ο επιθετικός των νεοφώτιστων είχε χατ-τρικ στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να συνεχίσει το εντυπωσιακό της φετινό σερί.

Από την άλλη πλευρά, ο επιθετικός των «πρασίνων» ήταν ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος του Απόλλωνα με τον Νηρέα Βέροιας. Στην τρίτη θέση κατετάγη ο Βασίλης Κακαγιάννης του Φίλιππου Μελίκης, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στην αναμέτρηση των “ερυθρολεύκων” με τον Εθνικό Κλειδιού.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 1897 αναγνώστες μας :

Κώστας Ντέλλας (Άτλας Ζερβοχωρίου)  977 ψήφους – 51.49%

Τραϊανός Μουχτάρης (Απόλλων Αγίου Γεωργίου)  354 ψήφους – 18.66%

Βασίλης Κακαγιάννης (Φίλιππος Μελίκης)  340 ψήφους – 17.91%

Λάζαρος Παπαπέσιος (Αχιλλέας Νάουσας)  142 ψήφους – 7.46%

Τις υπόλοιπες 84 ψήφους πήραν οι Θοδωρής Δημούλτσης (Φίλιππος Μέσης), Μίμης Μπαξεβάνης (Απόλλων Αγίου Γεωργίου), Γιώργος Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας) και Πάνος Τόσκα (ΑΕ Χαρίεσσας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected