Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Ατρόμητος Κ20 – Βέροια Κ20 0-1

DSCN5559Μία πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η Κ20 της Βέροιας, η οποία επικράτησε της αντίστοιχης του Ατρομήτου στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου με 1-0. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αριθμητική της υπεροχή, μετά την αποβολή του Δήμου στο 38′. Ο “χρυσός” σκόρερ για την “Βασίλισσα” ήταν το Τακίδης στο 73′, τέρμα που έδωσε την πολύ σημαντική νίκη στους φιλοξενούμενους.

Η φετινή πορεία των δύο ομάδων τους έχει φέρει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και ειδικά η ομάδα του Περιστερίου απογοητεύει με την παρουσία της. Εντούτοις το σύνολο της Αττικής έχει εκ των πραγμάτων πολύ ποιοτικό ρόστερ και είναι γεγονός πως τόσο η ατυχία όσο και οι συγκυρίες, έχουν φέρει την ομάδα στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Βέροια γνώριζε τις αδυναμίες των “κυανολεύκων” και παίζοντας με αντεπιθέσεις, κατάφερε να επιστρέψει στην Ημαθία με τους τρεις βαθμούς.

Η αποβολή του Δήμου στο 38′, ο οποίος δέχτηκε δύο κίτρινες στο ίδιο λεπτό, λειτούργησε ευεργετικά για τη “Βασίλισσα”, που διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και κατάφερε να σκοράρει στο 73′, γκολ που έκρινε ουσιαστικά την έκβαση του αγώνα. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου με τη νίκη του στο Περιστέρι, έφτασε στη 14η θέση με 14 βαθμούς σε 12 αγώνες.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Κ20 : Θεοδωράκης, Αβραμίδης, Καραγιάννης, Κωστούλας, Βαρδακώστας, Βλάχος, Χατζηστάμου, Παπαδάκος (72′ Παναγιωτόπουλος), Ζούκας (49′ Μπαστακός), Δήμος, Δηλαβέρης (79′ Κομνηνός).

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Κατσούλης, Αλιατίδης, Κοσκερίδης, Τακίδης, Ρογγότης (46′ Πέτκος), Παπαγεωργίου, Τάνης (46′ Στασινόπουλος), Ντόγος, Γιαννόπουλος (62′ Παπαδόπουλος), Χαραλαμπίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected