Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 4-0

Επιστροφή στις νίκες και στα μεγάλα σκορ για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που επικράτησε στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου με 4-0. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς οι γηπεδούχοι επβλήθηκαν από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες.

Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 100 φίλοι του “δικεφάλου”, που απόλαυσαν το παιχνίδι και χάρηκαν την επιστροφή της ομάδας τους στις νίκες. Οι γηπεδούχοι μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στην πρώτη φάση της αναμέτρησης ενώ χαρακτηριστικό είναι πως στο πρώτο μέρος ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Χαράλαμπος Βρεττός δεν ακούμπησε ούτε μία φορά τη μπάλα!

Το σκορ άνοιξε στο 2ο λεπτό ο Κώστας Κίτσας, ο οποίος με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μυλωνά, που για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν εξαιρετικός και είχε πολλές και εντυπωσιακές επεμβάσεις. Η πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά, με τους Κώστα Κίτσα και Ζωγράφο να χάνουν ισάριθμες ευκαιρίες για να έρθει στο 23′ ο έμπειρος επιθετικός των “ασπρόμαυρων” να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του. Αυτό ήταν το 11ο γκολ του Κώστα Κίτσα στο πρωτάθλημα.

Το 2-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα, με τον Μυλωνά να αποσωβεί διαδοχικά σουτ των Γιώργου και Κώστα Κίτσα στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την κατοχή από το πρώτο λεπτό και τον Γιώργο Κίτσα στο 55′ να πετυχαίνει το 21ο τέρμα του στο πρωτάθλημα, ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια του Τζέπη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο επόμενο διάστημα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κάποιες επιθετικές ενέργειες, ωστόσο αυτές σταματούσαν λίγο έξω από την περιοχή του Βρεττού.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Νίκος Δημοσθένους στο 79′, με τον πρώην επιθετικό της Μέσης να φτάνει τα τρία τέρματα στο πρωτάθλημα. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει την 11η νίκη του στο πρωτάθλημα, διατηρώντας το +6 από τον δεύτερο Φίλιππο Μελίκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Τριανταφυλλίδη και Παπαδάκη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Βρεττός, Κίτσας Λ. (70′ Θεοδώρου Κυρ.), Λαδάς, Νουσιόπουλος, Μπουκλάς Γ., Κίτσας Π., Πατατούκας (77′ Κίτσας Σ.), Ζωγράφος, Τζέπης, Κίτσας Κ. (60′ Δημοσθένους), Κίτσας Γ.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μυλωνάς, Μουρτζίλας, Κουτσιάδης, Πατρίκας Γ., Μωραϊτης Δ., Τσίπης Χ.Σ. (68′ Ψαλίδας), Νούσιος, Τσίπης Χ.Α., Πετικόπουλος, Μωραϊτης Γ., Παπαδόπουλος

Για το Imathia Sports News, Τάσος Παπαδόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected