Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΑΕΚ Καμποχωρίου 3-2 (photo)

Το Imathia Sports News βρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, σε μία αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από δύο κόκκινες κάρτες, πολλές διακοπές αλλά και πολλά και όμορφα γκολ. Στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες, ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας επιβλήθηκε της ΑΕΚ Καμποχωρίου με 3-2, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου  της Α2 Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και στο ημίχρονο προηγήθηκαν με  2–0 σκορ, χάρη σε γκολ των Βοργιατζίδη (40′) και Μιχαλόπουλου (45+1′).  Οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόταν από το 31′ με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω αποβολής του αρχηγού της ομάδας Χρήστου Παπαδόπουλου με απευθείας κόκκινη κάρτα, με τον διαιτητή να τιμωρεί τον έμπειρο παίκτη της ΑΕΚ για χτύπημα εκτός φάσης στον Τσανασίδη.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 51′, μετά από αδράνεια της άμυνας, ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα Χρήστος Λίκα, σε έξοδο που πραγματοποίησε,  ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Χαρισόπουλο και δέχθηκε κόκκινη κάρτα με απευθείας αποβολή, καθώς και τον καταλογισμό πέναλτι, από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Καραντώνη. Οι φιλοξενούμενοι με εύστοχο χτύπημα  πέναλτι του Ριστέμογλου, μείωσαν στο 52´ σε 2–1.
Στη συνέχεια του αγώνα, παρόλο που είχε επέλθει η αριθμητική ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων, ο Αγροτικός Αστέρας διατήρησε την υπεροχή και στο 66′ ο Σαμψωνίδης αύξησε τη διαφορά του σκορ, πετυχαίνοντας το τρίτο τέρμα της ομάδας του με ωραία κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση στην αντίπαλη περιοχή και έχασαν πολλές ευκαιρίες για την επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων, αλλά μετά από εκτέλεση φάουλ τον φιλοξενούμενων στο 87′ , δέχθηκαν τη μείωση του σκορ,  με κεφαλιά του Χαρισόπουλου.
Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Παπαδάκη.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Λίκα Χ., Νικολαίδης,  Βοργιατζίδης (76′ Δήμου), Αβετίδης, Τσανασίδης, Σαμψωνίδης (69′ Χαραλαμπίδης), Χρυσόπουλος (90′  Παρασκευαΐδης), Σουλιώτης, Χολέβας,  Κατσαπελίδης, Μιχαλόπουλος.
ΑΕΚ Καμποχωρίου : Πιπιλιάρης Ν.,  Παπαδόπουλος Α., Πιπιλιάρης Π., Μπουτακίδης, Βλάχος, Παπαδόπουλος Χ., Χαρισόπουλος, Μουρατίδης, Πιπιλιάρης Γ., Ριστέμογλου, Παπαδόπουλος Δ.  (52′ Φυλαχτάκης)
Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος, με στοιχεία από το agrotikos-asteras.blogspot.gr
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected