Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΟΚ – Άρης (3-1) Μεγάλη εμφάνιση Διούδη!

1019050Ο ΠΑΟΚ αγχώθηκε αλλά τελικά επικράτησε του Άρη με 3-1, έχοντας για μεγάλους πρωταγωνιστές τους Στοχ, Βούκιτς και Λούκας που ήρθαν από τον πάγκο και έκαναν την διαφορά. Ο Σωκράτης Διούδης ήταν εξαιρετικός και με τις καθοριστικές επεμβάσεις του ζωντανούς τους κίτρινους μέχρι το 70′ κάνοντάς τους να πιστεύουν ακόμη και στη νίκη, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τέρμα του Ουντότζι στο 59′.

Μέχρι, μάλιστα, ο ΠΑΟΚ να ξυπνήσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέφρασαν την δυσφορία τους για τους διεθνείς φωνάζοντας “ΠΑΟΚ εσύ, εσύ γα… την Εθνική”, ενώ αποδοκίμασαν και τον Ολίσε όταν έγινε αλλαγή.

Από το 70′ και μετά όμως ο “Δικέφαλος” με γκολ των Βούκιτς, Λούκας και Αθανασιάδη ανέτρεψε την κατάσταση και πανηγύρισε τη νίκη. Βέβαια, για να έρθουν αυτά προηγήθηκε η είδοδος στο παιχνίδι του Λούκας, του Βούκιτς και του Στοχ, ο οποίος επιτέλους θυμήθηκε τον καλό του ευατό.

Ο Αθανασιάδης σήμερα σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι εναντίον του Αρη.

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Λίνο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Λόρενς (57′ Βούκιτς), Ολίσε (64′ Στοχ), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (68′ Λούκας).

Αρης : Διούδης, Κύργιας, Τριανταφυλλάκος (λ.τ. 18′ Νταμαρλής), Τάτος, Αγγελούδης, Ουντότζι (82′ Ρένια), Μαργαρίτης, Μανιάς (70′ Σταυρόπουλος), Ψυχογιός, Ηρακλής, Ελσνερ.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected