Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνα – Ερμής Τριλόφου 2-1

Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και με αρκετές απουσίες και για τις δύο ομάδες, ο ΜΑΣ Βεργίνας μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, επέστρεψε στις επιτυχίες και επικράτησε του μαχητικού Ερμή Τριλόφου με 2-1. Όλες οι…συγκινήσεις στη σημερινή αναμέτρηση υπήρξαν στο πρώτο μέρος, όταν και επετεύχθηκαν και τα τρία τέρματα, ενώ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης μόνο…ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε καθώς ο αγωνιστικός χώρος είχε γίνει ιδιαίτερα βαρύς.

Η ομάδα του Βασίλη Θεοχαρόπουλου, παρά τις πολλές απουσίες, κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη και να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου. Οι “πράσινοι” του Νίκου Βασιλείου στην αντίπερα όχθη ήταν ιδιαίτερα μαχητικοί, πάλεψαν μέχρι τέλους, οι “κυανόλευκοι” όμως διατήρησαν το υπέρ του προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Βαράγκα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Ιωσηφίδης, με ωραίο πλασέ μετά από πάσα του Χατζάρα, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 15′ με τον Μότσιο και ενώ λίγο νωρίτερα ο Ιωσηφίδης είχε σημαδέψει το δοκάρι του Σπανού. Στο 28′ ο Σωτήρης Μελιόπουλος έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του, σημαδεύοντας σωστά στο μακρινό σουτ που επιχείρησε.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ερμής ανέβασε την απόδοση του και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης βγήκε με αξιώσεις στα καρέ του Στογιαννόπουλου, ο οποίος όμως όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βαράγκας, με βοηθούς τους κ.κ. Τριανταφυλλίδη και Μπάγκα.

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Στογιαννόπουλος, Ντόβας Ν., Λαζόπουλος, Ξανθόπουλος, Γκόγκος, Μελιόπουλος Σ., Χατζάρας, Συμεωνίδης (89′ Μητρόπουλος Γ.), Ιωσηφίδης (78′ Ταχτατζής), Ντόβας Κ. (88′ Μελιόπουλος Γ.), Μιχαλόπουλος.

Ερμής Τριλόφου : Σπανός, Γκιουλέκας, Μπύρνας, Γκουντάρας, Μότσιος, Πέτκος, Πλαστήρας (61′ Τσιούντας), Δέλλιος, Φίτσιος, Μήτρε, Στεργιόπουλος.

*Το ρεπορτάζ και η ανάλυση της σημερινής αναμέτρησης είναι μία προσφορά του Καφέ “Κάστρο” στη Βεργίνα

καστροΓια το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος με στοιχεία από το www.verginafc.gr

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected