Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός – Πανιώνιος (2-0) Για 90′ ο Μουλόπουλος

ea596925829ada5865d55bc826331fbd_LΤην τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα, όλες εντός έδρας, ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου και… ανάσανε βαθμολογικά.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα σημεία που παρουσιάστηκαν πιο δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και την αγωνιστική απραξία των «κυανέρυθρων» που απέχουν από τις προπονήσεις και με τους Μάρτινς (14’) και Μάντζιο (64’) να σκοράρουν πήραν μία πολύτιμη νίκη, που τους φέρνει στους 14 πόντους, έξι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Μπορεί η αποχή από τις προπονήσεις για τους παίκτες του Ιστορικού να μην φάνηκε σε επίπεδο… δυνάμεων, μια και αναζήτησε με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα, αλλά φάνηκε στην συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, μια και τα δύο τέρματα του Λεβαδειακού προήλθαν στα σημεία που ο Πανιώνιος είχε πάρει τον έλεγχο του αγώνα και πίεζαν την εστία του Πρζιρόφσκι.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν στο 6’ με τον Κολοβό, αλλά το σουτ που έκανε η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ από την εκτέλεση ο Αυλωνίτης πήρε την κεφαλιά που πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι στο 11’ με τον Μενδρινό που εκτέλεσε νέο κόρνερ, όμως η κεφαλιά του Κουλουχέρη δεν βρήκε στόχο.

Από την στιγμή που οι «κυανέρυθροι» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους, ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ. Ο Κάντζι βγήκε στην αντεπίθεση, βρήκε τον Μάρτινς, ο οποίος άλλαξε με τον Μουλόπουλο και ο Βραζιλιάνος απέναντι στον Γιαννακόπουλο με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια, ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει, απείλησε με το φάουλ του Κούρου στο 45’ όμως ο Πρζιρόφσκι μπλόκαρε τη μπάλα, στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους. Μάλιστα, το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο, ήτοι με καλή στιγμή για τον Ιστορικό, αλλά στο 46’ το σουτ του Κολοβού μέσα από την περιοχή, πέρασε άουτ.

Η επόμενη απειλή ήρθε και πάλι για τους φιλοξενούμενους με τον Κολοβό, όμως, το πλασέ του δεν ήταν δυνατό, ενώ ο Γεωργίου στο 57’ έδιωξε σε κόρνερ το γύρισμα του Κούρου, πριν γίνουν απειλητικοί οι φιλοξενούμενοι. Κάπου εκεί, επαναλήφθηκε η… ιστορία για τον Λεβαδειακό, καθώς στο 64’ ο Μάντζιος με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ορτέγκα, έκανε το 2-0 και έδωσε σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Πάντως, στο 73’ οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα… χάλασαν, μια και ο Γεωργίου έχασε τη μπάλα, ο Κολοβός πήρε την κατοχή, ο έμπειρος αμυντικός τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στον δυναμικό άσο. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του, αλλά στο 87’ το σουτ του Μητρόπουλου δεν προκάλεσε ανησυχία στον Πρζιρόφσκι, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια την προσπάθεια του Μαρουκάκη στο 89ο λεπτό.

Λεβαδειακός : Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μάγκας, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Πετράτσι, Λαμπρόπουλος, Ορτέγκα (85′ Ορτέγκα), Μάρτινς, Κάντζι (83′ Γιάντσης), Μάντζιος (90′ Βασιλείου)

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος (63′ Ντούνης), Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Μητρόπουλος, Καλτσάς (82′ Μαρουκάκης), Κούρντι, Μενδρινός (70′ Καμπάνταης), Κολοβός, Γιάννου

*onsports.gr

Πανιωνίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected