Γ Εθνική / Τοπικά

Γιώργος Ζαχαρόπουλος – Σαν το παλιό καλό κρασί…

Zaxaropoulos new_610x400Ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος συνεχίζει να φορτώνει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα στα 42 του χρόνια και αποτελεί την αιχμή του δόρατος φέτος για την Προοδευτική.

Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που όλοι μας έχουμε αγαπήσει στις μικρές κατηγορίες και όλοι είχαμε την ίδια απορία. Πως δεν έκαναν καριέρα στην πρώτη Εθνική. Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος ο οποίος στα 42 του χρόνια παραμένει ενεργός και μάλιστα συνεχίζει να φορτώνει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Ζαχαρόπουλος αγωνίζεται φέτος στην Προοδευτική για τον 5ο όμιλο της Γ Εθνικής και έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, μετρώντας έξι συμμετοχές με τέσσερα γκολ (βέβαια θα μείνει εκτός 10 μέρες εξαιτίας ενός τραυματισμού).

Η Προοδευτική μετά από επτά αγωνιστικές βρίσκεται στη 11η θέση με ένα ματς λιγότερο όμως αν το κερδίσει θα βρεθεί κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ζαχαρόπουλος μετρά συνολικά πάνω από 215 γκολ σε όλες τις κατηγορίες σε 463 εμφανίσεις, με την καλύτερη του σεζόν να είναι το 2008-2009 όταν και πέτυχε 25 τέρματα σε ηλικία 38 ετών!

*mirkiliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected