Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Ακαδημίες Ημαθίας

Παναθηναϊκός – Περικοπές στις ακαδημίες…

a6a641abcc4549410cf307dcf7a90832_LΣε αναπροσαρμογή του μπάτζετ της λειτουργίας των ακαδημιών και μείωση σε ποσοστό που αρχικά μπορεί να προσεγγίσει και το 30% φέρεται να προσανατολίζεται η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ηδη έχει γίνει μια πρώτη σχετική ενημέρωση προς τους υπεύθυνους των ακαδημιών, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή πλεύσης από την πλευρά της ΠΑΕ, ως προς το επίπεδο του ποσοστού της περικοπής. Αλλωστε, δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο για μια ομάδα που παραδοσιακά στηρίζει πολλά και στηρίζεται ακόμα περισσότερο αυτή την εποχή από τις ακαδημίες της, να προχωρά σε περικοπή του μπάτζετ της, σχεδόν κατά το 1/3 και πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι τόσο δραματικά τα δεδομένα όπως αρχικά έχουν διαρρεύσει στα Μ.Μ.Ε. για το τελικό μέγεθος της περικοπής.

Είναι γνωστή η προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου να περικόψει έξοδα και δαπάνες, προκειμένου να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να λειτουργήσει όπως πρέπει, όπως και η δυσκολία στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης.

Με δεδομένη την ευαισθησία που υπάρχει για τις ακαδημίες του τριφυλλιού, είναι πολύ πιθανό η τελική μείωση στο μπάτζετ, να κυμανθεί σε χαμηλότερα ποσοστά, καθώς βασικό μέλημα των διοικούντων την ΠΑΕ είναι να μην προκληθεί κανένα πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του «πνεύμονα» παραγωγής ταλέντων για το αύριο του Παναθηναϊκού.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected