Κατηγορίες
Super League 1

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός 1-1

mpergΔίκαιο μπορεί να χαρακτηριστεί το αποτέλεσμα στην Ριζούπολη ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Σμύρνης καθώς οι πράσινοι έβγαλαν μόνοι τους τα μάτια τους. Το Τριφύλλι αντί να πάρει ένα εύκολο τρίποντο με βάση την απόδοση του στο πρώτο μέρος, πέταξε δυο βαθμούς καθώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο.

Οι παίκτες του Απόλλωνα που στο πρώτο ημίχρονο είχαν πολλά κενά διαστήματα στον χώρο του κέντρο αφού δεν το πλήρωσαν στο πρώτο μέρος κατάφεραν να ισοφαρίσουν με την έναρξη του δευτέρου μέρους και εν συνεχεία να κλείσουν τους χώρους και να μην δεχτούν επί πλέον πίεση.

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνος τρίτος και τώρα μετα από αυτή την ισοπαλία ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με 21 βαθμούς με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ οι πράσινοι γκέλαραν μετά από δυο σερί νικηφόρα αποτελέσματα.

Όσο για τον Απόλλων Σμύρνης πήρε τον πρώτο του βαθμό με τον Σάντσες στον πάγκο και έφτασε τους εννιά αλλά είναι σίγουρο ότι αυτή η ισοπαλία θα του δώσει και ψυχολογική ώθηση.

Με αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα παρέταξε τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός του ξεκίνησε τις αλλαγές του από τον γκολκίπερ βάζοντας τον Κοτσόλη αντί του Καπίνο. Επίσης χρησιμοποίησε τους Κουτρουμπή, Αμπεντ και Καρέλη αντί των Σίλντενφελντ, Ζέκα και Φιγκερόα.

Την ίδια ώρα το γρήγορο γκολ του Μπεργκ και η αλλαγή του Καμαρά ανάγκασαν τον Σάντσες να αλλάξει το σύστημα με το οποίο αρχικά παρέταξε την ομάδα του με ένα 3-4-1-2 αφήνοντας πολλούς κενούς διαδρόμους στον Παναθηναϊκό στο πρώτο ημίχρονο. Διαδρόμους όμως που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων κατάφερε να ισοφαρίσει με την έναρξη του και να βάλει στον Παναθηναϊκό δύσκολα καθώς αναγκάστηκε να ψάξει ένα ακόμη τέρμα το οποίο όμως δεν το κατάφερε με τους πράσινους να είναι απών από το γήπεδο σε όλο το δεύτερο μέρος.

Γκολ: 48′ Παντελιάδης/ 6′ Μπεργκ

Απόλλων Σμύρνης : Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Άλβαρες, Δεληζήσης, Κανακούδης, Καμαρά (16′ Τσοκάνης), Κόρμπος, Μίνγκας (86′ Τσιλιγκίρης), Διαμαντής (46′ Παντελιάδης), Φαρινόλα, Πετρόπουλος.

Παναθηναϊκός : Κοτσόλης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός (73′ Κλωναρίδης), Μέντες, Αμπεντ (63′ Ατζαγκούν), Πράνιτς, Καρέλης, Μπεργκ.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected