Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Φίλιππος Μέσης 1-1

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι παρακολούθησαν οι 70 περίπου θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Ζερβοχωρίου, όπου ο τοπικός Άτλας αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Φίλιππο Μέσης. Η ομάδα του Κώστα Κατσώνη έμεινε μακριά από το “ροζ φύλλο” για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ το συγκρότημα του Μπάμπη Πετρίδη απέσπασε την τρίτη ισοπαλία του στο φετινό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, είχε όμως αρκετά “ξεσπάσματα” και αρκετές καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρκετά δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό απείλησαν σοβαρά την εστία του Γιάννη Θεοδωρίδη, με τον Διαμαντίδη όμως να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του έμπειρου πορτιέρο. Στα πρώτα 10 λεπτά οι παίκτες του Άτλα είχαν την πλήρη κατοχή της μπάλας, σταδιακά όμως ο Φίλιππος άρχισε να ανεβάζει…στροφές και να ισορροπεί το παιχνίδι και να δημιουργεί τις προυποθέσεις για να απειλήσει την εστία του Δαυίδη. Η εικόνα αυτή παρέμεινε και μέχρι την ανάπαυλα, με τις δύο ομάδες να καταγράφουν από μία καλή προσπάθεια για γκολ, χωρίς ωστόσο να νικηθούν οι Δαυίδης και Θεοδωρίδης.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με τις δύο ομάδες να επηρεάζονται σημαντικά από τη βροχή που έκανε την εμφάνιση της και μέχρι το 65′ ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Στο 68΄ο Σιδηρόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Θεοδωρίδη, έστειλε όμως τη μπάλα άουτ για να έρθει η φάση του 73′, όταν ο Ντόγος έκανε την κίνηση από τα δεξιά, σέντραρε με στόχο τον Βοργιατζίδη, ο Καραβασίλης δεν υπολόγισε τη πορεία της μπάλας, ο αμυντικός του Φίλιππου…απογειώθηκε και με ανάποδο ψαλίδι (το δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα που βάζει με τον ίδιο τρόπο!) νίκησε τον Δαυίδη που παρά την εκτίναξη δεν κατάφερε να αποκρούσει.

Στο 80′ ο Δαυίδης έκανε την απόκρουση του αγώνα στο “σκάψιμο” που επιχείρησε ο Αντώνης Ντόγος, για να έρθει όμως το 84′, όταν ο Άτλας κέρδισε φάουλ στα 30 μέτρα και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Κώστας Ντέλλας σημάδεψε με δύναμη το κέντρο της εστίας του Γιάννη Θεοδωρίδη, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

Στα τελευταία λεπτά που απέμειναν οι δύο επελάσεις του νεαρού Δημητρούση από δεξιά ανακόπηκαν από τους αμυντικούς του Φίλιππου και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με τελικό σκορ 1-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Βαράγκα και Κελεσίδη.

Άτλας Ζερβοχωρίου : Δαυίδης, Κολοκοτρώνης (75′ Δημητρούσης), Διαμαντίδης, Σιδηρόπουλος (55′ Τζήμος), Αλμαλιώτης Τ., Αλμαλιώτης Ν., Πρόιος, Καραβασίλης, Ισλαμίδης, Ντέλλας, Φωτιάδης Σ.

Φίλιππου Μέσης : Θεοδωρίδης, Βοργιατζίδης, Μουρατίδης, Γκαντζίδης, Βοργιατζίδης, Ντόγος, Μπρέγκου, Γιάννου, Τζιβάρας, Γατόπουλος (72′ Ρόκκο), Καρασαββίδης.

*Με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του Άτλα Ζερβοχωρίου, ο Γιώργος Φωτιάδης ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ομάδα. Συγκεκριμέμα αναφέρει : “Mετά απο ώριμη σκέψη αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα…Mια απορία θα με βασανίζει όμως..: Πόσα ματς πρέπει να χάσει ένας προπονητής για να φύγει απο την ομαδα??? Kαλή συνέχεια σε παίκτες και διοίκηση…”

** Η διοίκηση του Φίλιππου Μέσης, δια στόματος του προέδρου κ. Σωτήρη Αρβανιτίδη, εξέδωσαν την παρακάτων ανακοίνωση : “Εκ μέρους της διοίκησης, του προπονητή και του αγωνιστικού τμήματος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Άτλα για τη φιλοξενία τους και τους υποσχόμαστε να την ανταποδώσουμε στον αγώνα του δευτέρου γύρου. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα του Ζερβοχωρίου και παράλληλα να συγχαρούμε και το διαιτητικό τρίο, που ήταν εξαιρετικοί στο σημερινό παιχνίδι”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected