Κατηγορίες
Football League

Football League – Επιμένει για άνοδο τριών, εισήγηση για διακοπή στις γιορτές!

football league 2aΣε χαμηλούς τόνους διεξήχθη το Δ.Σ της Football League στο οποίο μεταξύ άλλων συζητήθηκε  η εκκρεμότητα που υπάρχει για τη μη έγκριση της προκήρυξης από την ΕΠΟ στην οποία προβλέπεται και ο αριθμός των ομάδων που θα ανέβουν στου Super League στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Football League, από την στιγμή που δεν έχει στα χέρια της οποιαδήποτε απόφαση της ΕΠΟ, που να μην εγκρίνει την προκήρυξη της, εμμένει σε αυτήν και δεν θα προσφύγει στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο, ενώ θα περιμένει την ΕΠΟ να πάρει απόφαση.

Το ίδιο αποφάσισε να κάνει και η Super League η οποία επιμένει στον υποβιβασμό δύο ομάδων από το δικό της πρωτάθλημα. Άρα, η υπόθεση την οποία το SoccerPlus  έχει χαρακτηρίσει κωμωδία, βρίσκεται σε αδιέξοδο με τις δύο επαγγελματικές  λίγκες  να εξακολουθούν να ζητούν από την ΕΠΟ την έγκριση των προκηρύξεων τους και την ΕΠΟ να αποφεύγει να το κάνει.

Εισήγηση για διακοπή του πρωταθλήματος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε πρόταση να διεξαχθεί αγωνιστική στις 15 Δεκεμβρίου (σ.σ. 12η αγωνιστική) και η σεζόν να συνεχιστεί στις 5 Ιανουαρίου.

Δηλαδή, για να γλιτώσουν οι ΠΑΕ χρήματα από τα οδοιπορικά (που θα είναι αυξημένα λόγω των εορτών), να μη διεξαχθεί η 13η αγωνιστική στις 22 Δεκεμβρίου, αλλά στις 05/01. Τελικά, κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη (03/12)

Έτσι, όλα δείχνουν ότι οι ομάδες θα απέχουν από τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες μόνο το διήμερο 28-29 Δεκεμβρίου, διακοπή που είναι προγραμματισμένη κάθε χρόνο λόγω των εορτών.

Όπως τονίστηκε από το ΔΣ της διοργανώτριας, η διακοπή αυτή ουδεμία σχέση έχει με κάποια μορφή πίεσης προς την ΕΠΟ (όπως υπογράμμισαν μέλη του συμβουλίου, δεν έχει καν συζητηθεί ενδεχόμενο αντίδρασης προς την Ομοσπονδία εάν προβιβαστούν δύο αντί για τρεις ΠΑΕ).

*soccerplus.gr, metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected