Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-2

1053216Ο ΠΑΟΚ πήρε μία απόλυτα δίκαιη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Ο “Δικέφαλος” πίεσε τους γηπεδούχους από το ξεκίνημα του ματς, έφτασε κοντά στο γκολ σε φάσεις με πρωταγωνιστή τον Στοχ, αλλά βρήκε μπροστά του τον “ανίκητο” Βελλίδη.

Οι φιλοξενούμενοι κινδύνευσαν στη συνέχεια κυρίως, σε τετ α τετ του Ιλιτς στο πρώτο μέρος και πλασέ του Ντε Βινσέντι στο δεύτερο. Ο κορυφαίος Λούκας που κατά την διάρκεια του αγώνα έβγαλε πολλές ασίστ για γκολ που χάθηκαν, άνοιξε το σκορ στο 83′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Νέτσιντ από τον Μπέριο.

Στο 87′ ο Λάζαρ με ένα γκολ-ποίημα απλώς σφράγισε την επιτυχία του “Δικεφάλου” στους Ζωσιμάδες παραμένοντας σε απόσταση έξι βαθμών από τον Ολυμπιακό. Ο Νίνης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 43′ ενώ στα θετικά για τον ΠΑΟΚ καταγράφεται η επανεμφάνιση του Σπυρόπουλου σε ματς της Super League μετά από περίπου 11 μήνες.

ΠΑΣ Γιάννινα : Βελλίδης, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ (λ.τ. 73′ Ντάσιος), Μπέριος, Στρούνα (84′ Βινσέντο), Τσουκαλάς (90′ Σκόνδρας), Λίλα, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Κοροβέσης, Ίλιτς.

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης (λ.τ. 43′ Γεωργιάδης), Λούκας, Στοχ (77′ Βούκιτς), Σαλπιγγίδης (58′ Νέτσιντ).

Γκολ: Λούκας (πεν.) 83′, Λάζαρ 87′

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected