Football League

Βύζας Μεγάρων – Χανιά (0-2) Για 90′ ο Παπατζίκος

821457d30e9c7619233eadbb2cdcb44b_LΝέα μεγάλη νίκη για τους Κρητικούς που επικράτησαν 2-0 στην έδρα του Βύζαντα και διατηρήθηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν πήρε δεύτερη σερί νίκη τις τελευταίες αγωνιστικές κι ανέβηκε έτσι στους 19 βαθμούς, χάρη στα γκολ που πέτυχαν, από ένα στο μέσο περίπου κάθε ημιχρόνου, με τον Βύζαντα να γνωρίζει ακόμα μια ήττα και να βυθίζεται ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Τα Χανιά κατάφεραν να προηγηθούν με τον Λουκίνα στο 15′, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, με τον Βύζαντα να προσπαθεί να επανέλθει στο ματς αλλά να μην τα καταφέρνει. Στο δεύτερο ημίχρονο έλειψαν οι μεγάλες φάσεις, με τα Χανιά να βρίσκουν και δεύτερο γκολ ξανά από τον Λουκίνα, στο 75′ της αναμέτρησης και να κλειδώνουν με αυτόν τον τρόπο την 5η νίκη τους σε 10 αγωνιστικές.

Βύζας Μεγάρων : Λούκιτς, Δελάρδας, Μανδύλης, Παπαευθυμίου, Γιάντριτς, Μπελέρης (75′ Κοντούλης), Ζάρκος, Σταμόγιαννος (51′ Ι. Μαζιώτης), Αρναρέλης, Μεντί, Α. Μαζιώτης (68′ Λέκκας)

Χανιά : Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Μανωλάς, Χατζηησαΐας, Παπατζίκος, Τσάτσος (58′ Κοσταντίνοφ), Ζντράβκοβιτς, Πάγκαλος (88′ Πάτας), Λουκίνας, Πότσι (66′ Τσατσαρής), Μπουντόπουλος

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected