Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Απόλλων Σμύρνης – Νίκη Βόλου 3-1

787931e81488e736213617eef701715c_LΗ ποιότητα του Γιώργου Μπάρκογλου έλαμψε στη Ριζούπολη, καθώς με δύο γκολ του έδωσε το προβάδισμα πρόκρισης στον Απόλλωνα, απέναντι στην αξιόμαχη Νίκη Βόλου, με σκορ 3-1.

Αν και η Νίκη Βόλου πίεζε μετά πρώτο δεκάλεπτο για το γκολ, παίζοντας πιο οργανωμένα, ο Απόλλων ήταν αυτός που στην πρώτη καλή του ευκαιρία κατάφερε να σκοράρει στο 30’ με τον Έγκον να κάνει το σουτ, την μπάλα να κοντράρει στον Μπλάζεκ και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Η απάντηση της Νίκης ήταν άμεση, καθώς στο 37’ ο Σεϊμάν με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 40’ οι Βολιώτες ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Έγκον, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι. Στο 43’ ο Μπάρκογλου όμως από κοντά έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, πάλι η Νίκη πίεζε για το γκολ, πολιορκώντας την εστία του Γουμάγια, όμως ο Μπάρκογλου στο 64’ με κεφαλιά πέτυχε το 3-1 για τον Απόλλωνα. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως, καθώς η Νίκη έχασε τον έλεγχο του κέντρου και οι γηπεδούχοι έβγαιναν πιο εύκολα στα καρέ του Ταΐρη. Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε σημαντική νίκη με 3-1 και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στη συνέχει του Κυπέλλου επί της Νίκης Βόλου.

Απόλλων Σμύρνης : Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Βέρτζος, Τσοκάνης, Έγκον, Μίνγκας (71’ Διαμάντης), Τσιλιγκίρης, Μπλάζεκ, Μπάρκογλου

Νίκη Βόλου : Ταΐρης, Ζουλιώτης, Μπιτσάκος, Αργύρης, Μπακάλης (88’ Χάρτσιας), Γκοτοβός, Γέσιτς, Σεϊμάν (82’ Τσίτας), Μανουσάκης (75’ Αναστασόπουλος), Ανιέτε, Τζιώρας

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected