Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Super League Κ20 & Κ17 – Οι Ημαθιώτικες παρουσίες

υποδομης κ20-κ17SKODA Ξάνθη Κ20 – Βέροια Κ20  2-0 (Για 90′ ο Βασίλης Φασίδης – SKODA) : Το Σάββατο το μεσημέρι στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων, η ομάδα Νέων της SKODA ΞΑΝΘΗ επικράτησε με 2-0 επί της αντίστοιχης της Βέροιας, στο πλαίσιο της 14ης αγνιστικής του πρωταθλήματος κ20 της Σούπερ Λίγκ. Οι γηπεδούχοι χωρίς να εντυπωσιάσουν, είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και σκόραραν δύο φορές στο β’ μέρος φτάνοντας στον αντικειμενικό τους στόχο. Το 1-0 έκανε στο 67’ ο Πέτρος Ορφανίδης και το 2-0 στο 89’ ο Δημήτρης Ψύρρας. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Κισκερίδης (82’) και Αλιατίδης (87’), αμφότεροι με 2η κίτρινη κάρτα.

SKODA Ξάνθη Κ20 : Ζλατίνης, Λάσπατζης (66’ Λαζαρίδης), Κολλαράς, Καρυπιάδης, Παπαδιώτης, Κούτρας (46’ Ψύρρας), Χατζητερζόγλου, Γούλας (60’ Ορφανίδης Λ.), Φασίδης, Ορφανίδης Π., Πασχαλάκης.

Βέροια Κ20 : Αργυρόπουλος, Ρογγότης, Αλιατίδης, Κισκερίδης, Τακίδης (55’ Λουμάνι), Τάνης, Ντόγος (46’ Μελικιώτης), Παπαγεωργίου, Γιαννόπουλος (66’ Πέτκος), Στασινόπουλος, Χαραλαμπίδης.

Πανθρακικός Κ20 – ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 0-2 (Για 87′ ο Γιάννος Πασχάλης – ΠΑΣ) : Με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές της θα επιστρέψει η Κ 20 του ΠΑΣ Γιάννινα από την Κομοτηνή καθώς επικράτησε 0-2 της αντίστοχης ομάδας του Πανθρακικού στο δημοτικό γήπεδο Νέου Σιδηροχωρίου. Η ομάδα του Γιάννη Τάτση ξεκίνησε δυνατά και μέχρι το 25λεπτο πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Πανθρακικό. Το σκορ άνοιξε στο 9′ με ωραίο σουτ του Βασιλείου εκτός περιοχής που έστειλε τη μπάλα στο “γάμα” και πέτυχε το 0-1. Το 0-2 ήρθε στο 25′ με ωραία ατομική ενέργεια του Νάκου και σουτ στη γωνία που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Πανθρακικού. Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν στην επανάληψη με 10 ποδοσφαιριστές καθώς στην διακοπή του ημιχρόνου διαπληκτίστηκαν ο Βασιλείου του ΠΑΣ με τον Φραγκούλη του Πανθρακικού με αποτέλεσμα να τους αποβάλλει ο διαιτητής Σιμίδης.

Πανθρακικός Κ20 : Θυμιανίδης, Κούτρας, Φραγκούλης, Μαχισβίλι, Λιβαδιώτης, Ζούλης, Λίτσκας, Ζδράβος, Γεωργιάδης, Καθάριος (72′ Φασουλής), Γκουτσίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 : Κολιοφούκας, Μουσκάι, Πασχάλης (87′ Κοσόβας), Φίλιος, Φράγκος, Πανταζής, Βασιλείου, Γιάκος (55′ Τάχιας), Νάκος, Χαρίσης, Παπαρούνας (70′ Τζιάλλας).

Άρης Κ17 – ΠΑΟΚ Κ17  0-5 (Για 55′ λόγω τραυματισμού ο Βαγγέλης Ίντος – Άρης) : Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για την ομάδα κ17 του ΠΑΟΚ, που επικράτησε εκτός έδρας του Αρη με το ευρύ 5-0, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Τριανδρίας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Σούπερ Λίγκ. Οι παίκτες του Αλέκου Θεοδωρίδη ήταν πραγματικά ”απολαυστικοί” και επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά τους λόγους για τους οποίους σε 11 ματς φέτος έχουν 9 νίκες, τους λόγους για τους οποίους παραμένουν πρώτοι με διόλου ευκαταφρόνητη διαφορά από τους υπόλοιπους. Το σκορ άνοιξε νωρίς, στο 18′, ο Κάκκος με σουτ έξω από την περιοχή. Ακολούθησε ένα δοκάρι στο 42′ από τον Συράκο, αλλά ο ίδιος παίκτης …επανόρθωσε στο 51′ όταν με κεφαλιά μετά από σουτ του Κώστα στο δοκάρι, έκανε το 2-0. Το 3-0 ήρθε απο τον Κάκκο στο 68′ που επίσης με κεφαλιά βρήκε δίχτυα, μετά από σέντρα του Πούφλη. Στο 75′ ο Κώστας έκανε το 4-0 με σουτ εντός της περιοχής μετά από ασίστ του Κάκκου και στο 86′ τον θρίαμβο ολοκλήρωσε και πάλι ο Κώστας με σουτ έξω από την περιοχή, που κατέληξε στο απέναντι παραθυράκι.

Άρης Κ17 : Ιακωβίδης, Χουζούρης, Μούδιος, Ντουνιάς, Παπαγεωργίου, Κύρκος, Λαδόπουλος, Ίντος, Αργυρόπουλος, Μαυρίδης, Τραχανά, Ιωαννίδης, Σολένγκος, Πατσιαβάς, Κιοσσές.

ΠΑΟΚ Κ17 : Κουτογλίδης, Κασαπίδης, Παντεκίδης, Ξεπαπαδέας (85 Βαρλάμης), Χατζηδίμπας, Παναγιωτίδης, Πούφλης (71 Κουτούσης), Δημητριάδης (62 Καρολίδης), Συράκος (66 Κούστα), Κώστας, Κάκκο (75 Παπανικολάου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected