Football League

Football League – Ζήτησε προθεσμία για…υποβιβασμό

59c01ae34a4ef0bc0128df5e3010da68_LΠροθεσμία 10 ημερών από την Ομοσπονδία ζήτησε η Football League προκειμένου να ενημερώσει όλες τις ομάδες για τα νέα δεδομένα αναφορικά με την υπόθεση ανόδου και υποβιβασμού στην Super League.

Την Τρίτη (10/12) πραγματοποιήθηκε έκτακτο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, όπου ενημερώθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τα όσα λέχθηκαν στη συνεδρίαση της ΕΠΟ, τη Δευτέρα (9/12) αναφορικά με την υπόθεση που… ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον αριθμό των ομάδων που θα πέσουν από την Super League και κατά συνέπεια τον αριθμό των συλλόγων που θα πάρουν τον προβιβασμό από την Football League.

Ωστόσο, κατά τη συνεδρίαση, αποφασίστηκε να ζητηθεί προθεσμία 10 ημερών, ούτως ώστε να ενημερωθούν όλα τα μέλη της κατηγορίας, αναφορικά με τα νέα δεδομένα, κάτι που σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα υπάρξει απόφαση μέχρι το τέλος του χρόνου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, ζήτησαν από την ΕΠΟ προθεσμία 10 ημερών, προκειμένου να ενημερώσουν τις ΠΑΕ – ομάδες τους επί των νέων δεδομένων».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected