Κατηγορίες
Football League

Δόξα Δράμας – Τον τελείωσαν!

milenkovits_610x400

Απογοητευμένος από την αγωνιστική συνεισφορά του Νινοσλάβ Μιλένκοβιτς, ο τεχνικός των «Μαυραετών», Κώστας Βασιλακάκης, τον ενημέρωσε πριν από την προπόνηση της Τετάρτης ότι δεν τον υπολογίζει πλέον στα πλάνα του και τον παρέπεμψε στην διοίκηση της ομάδας για να λύσει το συμβόλαιο του. «Δεν ταιριάζει το αγωνιστικό σου στυλ με την δική μου αγωνιστική φιλοσοφία και πλέον δεν σε υπολογίζω στην ομάδα» είπε ο Βασιλακάκης στον 36χρονο αμυντικό, ο οποίος, όπως είναι φυσιολογικό, δεν πήρε μέρος στην προπόνηση και αυτό που απομένει για να κλείσει η παρουσία του στην δραμινή ομάδα είναι να διευθετηθούν τα διαδικαστικά με την διοίκηση.

Βέβαια το συμβόλαιο του ήταν από τα πλέον ακριβά στην δραμινή ΠΑΕ και η κίνηση του Βασιλακάκη μάλλον λύνει τα χέρια στην διοίκηση που θέλει να μειώσει το μπάτζετ της ομάδας μέσα στο μήνα, αποδεσμεύοντας κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Ανάμεσα σε αυτούς –όπως ήταν γνωστό- δεν ήταν ο Μιλένκοβιτς και πλέον οι υπόλοιπες επιλογές θα είναι πιο εύκολες.

Άλλωστε στην θέση που αγωνίζεται υπάρχουν αρκετές άλλες επιλογές. Ο Θεοδωρέλης μετά την κόντρα που είχε αρχικά με τον Βασιλακάκη έχει επιστρέψει δριμύτερος αγωνιστικά στα τελευταία παιχνίδια και έχει αφήσει ικανοποιημένο τον προπονητή του με την αγωνιστική του παρουσία. Ο Λιαπάκης από την Τετάρτη έχει μπει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και αν όλα του πάνε καλά θα είναι στην αποστολή για τα Γιαννιτσά. Υπάρχουν ακόμη ο Κίκοφ, ο Στόικος, που όποτε χρησιμοποιήθηκε στο κέντρο της άμυνας ήταν καλός, ακόμη και ο Στεργιανός που την έχει παίξει την συγκεκριμένη θέση και ανταποκρίθηκε με επιτυχία, ενώ από κάτω βρίσκονται ο νεαρός Τουγκελίδης μαζί με τον Σιάμπο που αν η ομάδα εξασφαλίσει σύντομα την παραμονή της, αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Επόμενος στόχος: Γιαννιτσά!

Με μια διπλή προπόνηση, όπως έχει καθιερώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες μετά το ρεπό της Τρίτης ο Βασιλακάκης, ξεκίνησε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας για το κυριακάτικο παιχνίδι μέσα στα Γιαννιτσά. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς από το επόμενο, με τον Βατανιακό μέσα στην Δράμα, η Δόξα θέλει να αποκομίσει το απόλυτο, προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά.

Στα ευχάριστα για τα αγωνιστικά πλάνα της δραμινής ομάδας είναι ότι ο Λιαπάκης μπήκε στις προπονήσεις όπως και ο Περπερίδης, που ωστόσο είναι κάπως προσεκτικός. Ο Κασσός με τον Στόικο για προληπτικούς λόγους έκαναν ατομικό πρόγραμμα, λόγω κάποιων ενοχλήσεων που τους έμειναν από το παιχνίδι της Κυριακής.

Μειώθηκε το ύψος της εγγυητικής

Σαφώς πιο εύκολη έχει κάνει την εξασφάλιση της εγγυητικής επιστολής, που πρέπει να βγει μέχρι τις 18 του μήνα, η απόφαση της ΕΕΠ να μειώσει από το 10% στο 5% το ύψος της. Έτσι για την Δόξα που έχει καταθέσει προϋπολογισμό 440 χιλιάδων ευρώ το ποσό μειώνεται από τα 44 στα 22 χιλιάρικα και οι διοικούντες της ΠΑΕ αισιοδοξούν ότι το θέμα θα κλείσει από την Συνεταιριστική τράπεζα της Δράμας.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected