Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Α όμιλος) – Το pre game της 11ης αγωνιστικής

pre game a2

Εντείνεται η αγωνία στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με τη διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής να φιγουράρει στο αυριανό (15/12) πρόγραμμα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας. Τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, δημιούργησαν μία άνευ προηγουμένου…διασάλευση της σχετικής ηρεμίας που επικρατούσε, τόσο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όσο και στην ουρά.

Στην πρώτη θέση συγκατοικούν ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας και ο ΠΑΟΚ Κουλούρας, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται εντός έδρας και να έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν στην κορυφή καθώς αντιμετωπίζουν τους δύο ουραγούς της κατάταξης, ΑΟ Συκιάς και Αλιάκμων Νησελίου αντίστοιχα. Ο δεύτερος βαθμολογικά  και τρίτος της βαθμολογίας Αστέρας Αλεξάνδρειας, που πέτυχε το εντυπωσιακό 0-3 στην έδρα των Παλατιτσίων την προηγούμενη αγωνιστική, μεταβαίνει στον Σταυρό, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Θύελλα, που αναζητά τους βαθμούς για να αποφύγει τυχόν κινδύνους στη συνέχεια.

Εκτός έδρας αγωνίζεται και ο ΠΑΟ Παλατιτσίων και συγκεκριμένα στο Καμποχώρι, κόντρα στην πάντα επικίνδυνη και υπολογίσημη ΑΕΚ, που αν και χωρίς συγκεκριμένους στόχους πλέον, θα αγωνιστεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος για το καλύτερο πλασάρισμα. Τέλος, ο αήττητος για 8 αγωνιστικές ΠΑΟ Κορυφής υποδέχεται τον Άρη Παλαιοχωρίου σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ουσιαστικά ενδιαφέρον καθώς οι γηπεδούχοι απέχουν έξι βαθμούς από τη δεύτερη προνομιούχο θέση και εκ των πραγμάτων έχουν ελπίδες για την άνοδο.

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 10.30 (μέσα σε παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΑΕΚ Καμποχωρίου – ΠΑΟ Παλατίτσια  (0-2)

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΑΟ Συκιάς  (1-0)

ΠΑΟ Κορυφής – Άρης Παλαιοχωρίου  (0-2)

Θύελλα Σταυρού – Αστέρας Αλεξάνδρειας  (0-5)

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Αλιάκμων Νησελίου  (3-0)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected