Super League 1

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-2

1057056Μεγάλη νίκη με ανατροπή μέσα στην Λεωφόρο πέτυχε ο Ατρόμητος επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 2-1 σκοράροντας δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ιγκλέσιας ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Η νίκη αυτή εδραίωσε τους φιλοξενούμενους στην τρίτη θέση.

Μια πολύ σημαντική νίκη που τον εδραιώνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα πήρε ο Ατρόμητος μέσα στην Λεωφόρο επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 2-1 και μάλιστα μετά από ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Μπεργκ στο 42′ αλλά χάρη σε δυο τέρματα του Ιγκλέσιας στο 60′ και στο 65′ έφτασαν στην ανατροπή και στην σπουδαία επικράτηση.

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τον τραυματισμό του Σουηδού σκόρερ ο οποίος αποχώρησε ένα λεπτό μετά το τέρμα που πέτυχε και έτσι το τριφύλλι δεν κατάφερε για μια ακόμη φορά να φτάσει σε τρεις νίκες σερί. Από την άλλη ο Ατρόμητος είχε έναν τρομερό Ιγκλέσιας ο οποίος όχι μόνο πέτυχε τα δυο γκολ για την ανατροπή αλλά έκοψε και τουλάχιστον τρεις απειλητικές καταστάσεις στην εστία του Ατρομήτου αποτρέποντας την ισοφάριση.

ι δυο προπονητές δεν επιφύλαξαν εκπλήξεις σε ότι είχε να κάνει με τις αρχικές ενδεκάδες με το Γιάννη Αναστασίου να παρατάσσει το τριφύλλι με την ίδια ενδεκάδα και το ίδιο σχήμα με αυτό του περασμένου αγώνα κόντρα στην Καλλονή. Άλλωστε οι πράσινοι με την ομάδα από την Μυτιλήνη είχαν κάνει το καλύτερο τους παιχνίδι τη φετινή σεζόν και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να ζητήσει κάτι άλλο.

Ο Γιώργος Παράσχος από την πλευρά του παρέταξε τον Ατρόμητο με ένα επιθετικό σχήμα και με βάση τα όσα έλεγαν τα ρεπορτάζ της ομάδας του Περιστερίου καθώς χρησιμοποίησε μαζί τους Παπαδόπουλο και Καραμάνο ως δίδυμο στην επίθεση αλλά και τους Μπρίτο και Ουμπίδες πίσω τους για να φτιάχνουν παιχνίδι.

Τα πλάνα του Αναστασίου σε ότι αφορά το πρόσωπο άλλαξε ο τραυματισμός του Μπεργκ που αντικαταστάθηκε από τον Κλωναρίδη ενώ ο Παράσχος με την έναρξη του δευτέρου μέρους έβγαλε τον Δημούτσο και πέρασε τον Γκαρσία θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-2.  Κάτι που έδωσε την νίκη στον Ατρόμητο με δυο γκολ του Ιγκλέσια στο 60′ και το 65′.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ούτε οι αλλαγές του Αναστασίου μπόρεσαν να δώσουν το κάτι παραπάνω στο τριφύλλι.

Παναθηναϊκός : Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (69′ Μαρινάκης), Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Μέντες, Αμπέντ (65′ Ατζαγκούν), Πράνιτς, Ζέκα, Καρέλης, Μπεργκ (45′ Κλωναρίδης).

Ατρόμητος : Τσενάμο, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος (46′ Πίτου Γκαρσία), Ιγκλέσιας (82′ Μπάλλας), Μπρίτο (72′ Φάμπιο), Ούμπιδες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Καραμάνος.

Γκολ: 42′ Μπεργκ/ 60′-65′ Ιγκλέσιας, 90+ Γκαρσία

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected