Α-Β-Γ Εθνική

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Αμαζόνες Δράμας 1-8

DSCN4036Απέναντι σε μία ομάδα που έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας συνέλεξε εμπειρίες και παραστάσεις, που θα του φανούν πολύ χρήσιμες στη φετινή προσπάθεια στη Β’ Εθνική. Οι Αμαζόνες Δράμας, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του γυναικείου ποδοσφαίρου και με τέσσερις διεθνείς παίκτριες στην αρχική τους σύνθεση, επικράτησαν άνετα και με το ευρύ 8-1 προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το Imathia Sports News βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας το μεσημέρι και κατέγραψε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Στα αξιοσημείωτα, η άφιξη της ομάδας της Δράμας με λεωφορείο που τους διέθεσε ο Δήμος Παρανεστίου Δράμας, κάτι που φανερώνει την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής αρχής στην ομάδα και την υποστήριξη της με κάθε τρόπο.

Ο κόσμος λιγοστός στην εξέδρα του γηπέδου, παρόλο που ο καιρός ήταν ιδανικός για ποδόσφαιρο και το κρύο υποφερτό παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε στα μέσα Δεκεμβρίου. Οι διαιτητές από το Σύνδεσμο της Κοζάνης σφύριξαν την έναρξη του αγώνα στις 15.01 και από τα πρώτα δευτερόλεπτα της συνάντησης οι “κίτρινες” της Δράμας φανέρωσαν την ανωτερότητα τους.

Παίζοντας εξαιρετικά, τόσο από τα πλάγια όσο και από τον άξονα και με συνεχές pressing και κίνηση, δυσκόλεψαν σε μεγάλο βαθμό την αμυντική γραμμή της ομάδας του Λάζαρου Παπαδόπουλου. Το γρήγορο γκολ στο 3ο μόλις λεπτό αλλά και η αποχώρηση της Κακαλέ (αγωνίστηκε με ίωση και δεν κατάφερε να συνεχίσει) συνετέλεσαν ώστε το σκορ να πάρει μεγάλες διαστάσεις και στο ημίχρονο να είναι ήδη 1-4.

Τα τέρματα της αναμέτρησης πέτυχαν στο 31′ η Παπαδοπούλου για τον Αγροτικό Αστέρα και για τις Αμαζόνες οι Χατζηνίκου (3′, 41′, 74′), Μπιρτόϊου (20′, 79′), Μήτκου (27′, 63′) και Παπαδοπούλου Κ. (57′).

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας : Κανελλάκη,  Κακαλέ (16′ Παπαδοπούλου), Στρίμπα, Φέιμ, Δρενοβιάδου, Μουρατίδου, Πολωνίδου, Κωνσταντινίδου (69′ Ζέρβα), Κιουτάχιαλη, Σπυριδωνίδου, Τσαγκαλίδου ( 75′ Δούμου).
Αμαζόνες Δράμας : Ιωσηφίδου, Μοσχόπουλου, Γρηγορίου (68′ Κατιρτσίδου), Μπιρτόϊου, Χατζηνίκου, Ζήγρα (58′ Δραγκίνη), Κοτσάκι, Φωτιάδου, Παπαδοπούλου Κ., Παπαδοπούλου Α. , Μήτκου
Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος (με στοιχεία από το agrotikos-asteras.blogspot.gr)
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected