Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 0-1

DSCN3950Μία ακόμη παλικαρίσια εμφάνιση και με 10 παίκτες από το 50ο λεπτό λόγω τραυματισμού(!), ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου πέτυχε σπουδαίο “διπλό” σε μία από τις πλέον δύσκολες έδρες της Α1 Ερασιτεχνικής και απομακρύνθηκε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη πλευρά, ο Άτλας Ζερβοχωρίου συνεχίζει το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων, ο οποίος με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου έχει υποχωρήσει στην 6η θέση.

Το ντέρμπι των δύο νεοφώτιστων παρακολούθησαν ελάχιστοι θεατές σε σχέση με προηγούμενες εντός έδρας αναμετρήσεις του Άτλα, καθώς δεν ξεπερνούσαν τους 60 οι φίλοι των γηπεδούχων που βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου του Ζερβοχωρίου. Ο καιρός ιδανικός για ποδόσφαιρο και μία ιδανική ευκαιρία για τους παίκτες του Κώστα Κατσώνη να επιστρέψουν στις νίκες. Κι αυτό γιατί ο ομόλογος του στον Άρη, Γιάννης Νούσιος είχε και πάλι μετρημένα…κουκιά στη διάθεση του, καθώς οι επιλογές του για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν συγκεκριμένες και ο πορτιέρο Ιωσήφ Μαυρόπουλος ήταν η μοναδική αλλαγή από τον πάγκο.

Εκτός των άλλων, οι πολλοί και συνεχείς αγώνες για τους “κιτρινόμαυρους” παίκτες επιβάρυναν ακόμη περισσότερο την κατάσταση, καθώς Κουτσιάδης και Πολυζόπουλος ένιωσαν ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα χωρίς όμως να αντικατασταθούν, κάτι που έγινε αναγκαστικά με τον Χρήστο Τάνη στο 50′. Ο έμπειρος παίκτης, που φόρεξε ξανά τη φανέλα του Άρη μετά από δύο χρόνια, δεν μπορούσε να συνεχίσει και ο Γιάννης Νούσιος τον απέσυρε συνεχίζοντας με 10 για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Μέχρι το σημείο όμως εκείνο, ο Άτλας πίεσε τους φιλοξενούμενους και μάλιστα είχε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Σιδηρόπουλο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει τον Μυλωνά. Οι φιλοξενούμενοι, με σφιχτή άμυνα και με πολλούς παίκτες πίσω από τη μπάλα, προσπαθούσαν να κρατήσουν μακριά τους αντίπαλους επιθετικούς, κάτι που κατάφεραν στα πρώτα 45 λεπτά, παρά την πρωτοβουλία των κινήσεων της ομάδας του Κώστα Κατσώνη.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν από το πρώτο λεπτό να μεταφέρουν την πίεση στα καρέ του Μυλωνά, ωστόσο δεν καταγράφηκε η μεγάλη φάση για την ομάδα του Άτλα. Στο 50′ όπως προαναφέραμε, οι “κιτρινόμαυροι” αναγκάστηκαν να αγωνιστικούν με 10 παίκτες λόγω του τραυματισμού του Τάνη, αλλά όπως πάντα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο στο ποδόσφαιρο…

Σε μία αντεπίθεση των παικτών του Γιάννη Νούσιου, ο Παναγιώτης Πολυζόπουλος θα δεχτεί την πάσα μέσα στην περιοχή και με πλασέ νικά τον Δαυίδη, μέσα στους έξαλλους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του. Η εξέλιξη αυτή, κόντρα στα…δεδομένα του αγώνα μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο, άλλαζε άρδην την εικόνα της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν πλέον να ρισκάρουν και ο Κώστας Κατσώνης τα έπαιξε όλα για όλα, ρίχνοντας στον αγώνα τόσο τον Ξανθόπουλο όσο και τον νεαρό Δημητρούση, “φρεσκάροντας” λίγο την ομάδα του και στο 80′ είχε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, με τον Ισλαμίδη να σημαδεύει το δοκάρι του Μυλωνά.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης βρήκε τους φιλοξενούμενους να γίνονται ένα…κουβάρι στους πανηγυρισμούς και να φεύγουν με το μεγάλο “διπλό” από το Ζερβοχώρι. Από την άλλη πλευρά στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, παρά τις διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή κ. Τρέβλα για τις λιγοστές όπως υποστήριξαν καθυστερήσεις που κράτησε,  υπήρχε κατήφεια και έντονος προβληματισμός για τα τελευταία αποτελέσματα.

Βοηθοί του κ. Τρέβλα οι κ.κ. Ασβεστάρας και Χρυσάνης.

Συνθέσεις

Άτλας Ζερβοχωρίου : Δαυίδης, Κολοκοτρώνης, Ισλαμίδης, Ντέλλας, Αλμαλιώτης Ν., Αλμαλιώτης Τ., Σιδηρόπουλος (46′ Τζίμος), Διαμαντίδης, Πρόιος (70′ Ξανθόπουλος), Φωτιάδης Σ., Κοτσαγκόγκος (85′ Δημητρούσης).

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μυλωνάς, Κουτσιάδης, Μωραϊτης Γ., Πολυζόπουλος, Τάνης, Νούσιος, Τσίπης Χ.Α., Πετικόπουλος, Μωραϊτης Δ., Ανδρέου, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος

Για το Imathia Sports News, Χόρχε Μανουράς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected