Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
K20 - K17 - K15

Πρωταθλήματα Υποδομής – Οι Ημαθιώτικες παρουσίες

b_280_280_16777215_0___images_stories_13_aafthinoporo_xanthi_k20_14_1Βασίλης Φασίδης (SCODA Ξάνθη Κ20) : Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα Νέων Κ20 της SKODA Ξάνθης επικράτησε το Σάββατο το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις Μάλεμε επί της αντίστοιχης του Πλατανιά με 0-2, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League. Οι Ακρίτες κατάφεραν να “λυγίσουν” την αντίσταση της Κ20 του Πλατανιά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πασχαλάκης στο 56′ άνοιξε το σκορ, για να “κλειδώσει” τη νίκη των φιλοξενούμενων στο 83′ ο Φασίδης.

Πλατανιάς Κ20 : Πενταράκης, Κρασουδάκης, Μπουρμπάκης, Ντεντάκης, Κοκονάκης, Πατρικάκης, Χαλκιαδάκης, Τσίτας, Μαυρεδάκης (80’ Χαραλαμπάκης), Κολομπάκης (70’Δημητρίου), Τσοντάκης.

SCODA Ξάνθη Κ20 : Δεμένικος, Λάσπατζης, Κολλαράς, Προύντζος, Παπαδιώτης, Καρυπιάδης, Βαλαβανόπουλος (58’ Φασίδης), Πασχαλάκης, Γούλας, Ορφανίδης Π. (85’ Μήττας), Ορφανίδης Λ. (77’ Δόντσος).

Γιάννος Πασχάλης (ΠΑΣ Γιάννινα Κ20) : Με λευκή ισοπαλία έληξε η αναμέτρηση των ομάδων Νέων Κ20, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Εργοτέλη, στο μεταξύ τους ματς που έγινε στο γήπεδο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ανατολής, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Γιάκου στο 80’. Ωστόσο ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη λόγω της πολύ καλής απόδωσης ολόκληρης της αμυνας του Εργοτέλη. Ο ΠΑΣ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες καθώς στο 89’ ο Νάκος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 : Κολιοφούκας, Μουσκάι, Φίλιος, Φράγκος, Πασχάλης, Τζιάλλας (68’ Ζωγράφος), Πανταζής, Γιάκος, Παπαρούνας (68’ Μπουκουβάλας), Χαρίσης, Νάκος

Εργοτέλης Κ20 : Χανιωτάκης, Γεννιτσαρίδης, Παρθενιάδης, Ξημεράκης, Παντελάκης, Φλεβάρης, Φουκαράκης (88’ Λίκα), Νοκάι, Χρυσοφάκης, Κούτρης (90’ Κριτσωτάκης), Κουιρουκίδης.

Αργύρης Τούφας (Ολυμπιακός Κ20) : Νικηφόρα πέρασε η ομάδα Νέων Κ20 του Ολυμπιακού από τη Θεσσαλονίκη, καθώς επικράτησε με 3-2 της αντίστοιχης ομάδας του Άρη κάνοντας την ανατροπή στο σκορ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, που διεξήχθη στο ενωσιακό γήπεδο στη Μίκρα, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League. Ο Ολυμπιακός, προηγήθηκε μόλις στο 8′ με τέρμα που σημείωσε ο Σωτηράκος, με τον Άρη αρχικά να ισοφαρίζει στο 21′ με γκολ του Ιωάννου και να μπει μπροστά στο σκορ στο 29’ με τον Ξόμπλιο. Το 2-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν αρχικά στο 72′ με τον Ιγνατίδη και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης, με γκολ του  Σιώπη στο 88′, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή. Ο Άρης τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοντοβά στο 50΄.

Άρης Κ20 : Μάντζαρης, Παπακώστας, Βοσδού (81′ Παπαφλωράτος), Μπιμπισίδης, Κοντοβάς, Ιωάννου (67′ Φούσκας), Ντούγκας, Λεμονής, Ξόμπλιος (52′ Μαζουλουξής), Κτιστόπουλος, Ρότα.

Ολυμπιακός Κ20 : Χουτεσιώτης, Βούρος, Τούφας (63′ Γαρεφαλάκης), Βλάχος, Σωτηράκος, Παπασάββας, Σάλιακας (79′ Σιώπης), Μαργαρίτης, Ιγνατίδης, Λάτσι (46′ Νασιακόπουλος), Πασαλίδης.

Βαγγέλης Ίντος (Άρης Κ17) : Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι και χωρίς τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες εκτός των δύο τερμάτων, η Κ17 της Βέροιας ήρθε ισόπαλη με 1-1 με την αντίστοιχη του Άρη, σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Σταυρού. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη προηγήθηκε στις αρχές του δευτέρου μέρους, δέχτηκε όμως την ισοφάριση με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή από την Ημαθία.

Βέροια Κ17 : Μαρκούσης, Δημητριάδης, Μπουρδάνος (55′ λ.τ. Χαραλαμπίδης), Μαγγίζης, Ράδης, Σιμόνι, Καψάλης (80′ Παναγιωτίδης), Παπακωνσταντίνου (85′ Τσιούχας), Τέας (70′ Σαμιώτης), Χατζηπαρασίδης (87′ Στράντζαλης)

Άρης Κ17 : Αρβανίτης, Χουζούρης (70′ Ιωαννίδης), Σολένγκος, Πέτσκα, Παπαγεωργίου, Ίντος, Λαδόπουλος (70′ Κατσούλης), Τοπουζλής (85′ Κιοσσές), Αργυρόπουλος, Μαυρίδης (75′ Μούδιος), Συμεωνίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected