Κατηγορίες
Γενικά

Ρήγας Φεραίος – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-3

DSC_0008Με 3-2 επικράτησε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας του Ρήγα Φεραίου στον τελικό του 3ου ομίλου και πήρε την πρόκριση για τη Β’ φάση του θεσμού. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με το μακρινό σουτ του Παυλίδη στο 8′, ωστόσο στο 40′ ο Βουραζέρης έπειτα από φάση διαρκείας μετά από δοκάρι του Ζατσάι έφερε το παιχνίδι στα ίσια για τον Ρήγα. Στο 75′ ο Δημητρίου με κεφαλιά έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (2-1), για να κάνει το 2-2 ο Μιχολίτσης με σουτ στο 83′. Την λύτρωση για τον Αχιλλέα έδωσε ο Παυλίδης, που έπειτα από τρομερή ομαδική ενέργεια και πλασέ, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για τη φάση του γκολ του Βουραζέρη, όπου ζητούν επιθετικό φάουλ.

Ρήγας Φεραίος : Τσουμπέκος, Κόκκας, Βουραζέρης, Σπάθης, Γούτσιος, Μπακάλης (63′ Γκίκας), Χατζής, Αλεξίου, Κουβελάς, Ζατσάη, Μπίκας (76′ Μιχολίτσης)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σακελλαρίδης, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Παμλίδης, Τσαγκαράκης, Κυρτέγος (47′ Ευαγγελόπουλος), Παυλίδης (92′ Τσιαμπέρας), Νάκας, Μακράκης (63′ Μπακέας).

*infootball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected