Super League 1

Βέροια – Παναιτωλικός 1-0

73af3d717ad4f2e424761c994b7bd1d1_LΜε μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μπεν η Βέροια πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη της «λυγίζοντας» την αντίσταση του Παναιτωλικού με 1-0.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» πήρε νέα βαθειά βαθμολογική ανάσα επικρατώντας ενός δύσκολου αντιπάλου και φτάνοντας τους 13 βαθμούς ελπίζει ότι θα μπορέσει σύντομα να ανέβει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο θέαμα, ενώ και από ποιοτικής άποψης δεν ήταν καλό, αλλά αυτό που μετράει στο τέλος της μέρας είναι οι τρεις βαθμοί που μπήκαν στο σακούλι του συγκροτήματος του Ράικο Ντόστανιτς.

Όλα κρίθηκαν στο 71′ όταν η μπάλα έπεσε στη μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Μπεν ανενόχλητος πλάσαρε με το αριστερό πόδι ανοίγοντας το σκορ.

Οι γηπεδούχοι συνολικά ήταν ανώτεροι και είχαν 12 τελικές έναντι μόλις πέντε της ομάδας του Αγρινίου.

Βέροια : Αναστασόπουλος, Σισοκό, Γεωργιάδης, Μπεν, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Τραπ, Ζεζίνιο (74’ Παυλίδης), Καλτσάς, Όστοϊτς, Μπάρμπας

Παναιτωλικός : Ράφαελ, Γκόλιας, Καλί, Κούσας, Μουμίν (78’ Μπόγιοβιτς), Καμαρά, Γοδόι, Γκάλο, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου (74’ Θεοδωρίδης), Μπελόν (84′ Μύγας)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected