Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Τέλος ο Κατσώνης!

DSCN3940Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άτλα Ζερβοχωρίου αποτελεί την Τρίτη 17/12 ο Κώστας Κατσώνης! Ο 57χρονος τεχνικός σε επικοινωνία που είχε λίγο πριν με το Imathia Sports News δήλωσε χαρακτηριστικά :  “Για οικονομικούς λόγους αλλά και για προσβολή της προπονητικής μου προσωπικότητας, υπέβαλλα την παραίτηση μου από τον Άτλα Ζερβοχωρίου”.

Εμείς ως οφείλαμε, ζητήσαμε την άποψη της διοίκησης και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Σταύρο Ανδρεάδη, ο οποίος μας παρέθεσε την παρακάτω ανακοίνωση :

“Απορούμε πραγματικά με τους λόγους τους οποίους αναφέρει στην δήλωση παραίτησης ο κ. Κατσώνης. Το μεσημέρι υπήρξε τηλεφωνική επαφή με τον πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος του διεμύνησε ότι με την επιστροφή του από τη Λάρισα όπου βρισκόταν για την προσωπική του εργασία, θα τακτοποιηθεί άμεσα το ζήτημα αυτό. Λίγα λεπτά μετά απέστειλε τη συγκεκριμένη δήλωση στα ΜΜΕ…

Και η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας : “Από κει και πέρα, ο Κώστας Κατσώνης αποτελεί μία ξεχωριστή μορφή στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο, ο οποίος έτυχε και τυγχάνει του αμέριστου σεβασμού όλων στον Άτλα Ζερβοχωρίου. Θεωρήσαμε πως στην παρατεταμένη αγωνιστική καμπή της ομάδας και τις συνεχιζόμενες κόντρες του ίδιου με ποδοσφαιριστές, θα έπρεπε να υπάρξει μία άμεση απόφαση από τη διοίκηση, ώστε να συνεχιστεί ομαλά η λειτουργία του συλλόγου.

Για το παρόν ζήτημα, τονίζουμε πως καμία άλλη δήλωση ή ανακοίνωση δεν θα υπάρξει. Η ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια της για την επίτευξη των στόχων της. Ευχαριστούμε τον Κώστα Κατσώνη για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected