Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τρίκαλα – Δικός τους ο Καραγιάννης!

karagiannissss_610x400Την απόκτηση του Χρήστου Καραγιάννη ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα, καθώς επιτεύχθηκε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο πρώην παίκτης του Μακροχωρίου, της Βέροιας, της Κασσιόπης και του Τυρνάβου είναι προσωπική επιλογή του Τίμου Καβακά και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στη γραμμή κρούσης.

Η ανακοίνωση

“Ο Α.Ο. Τρίκαλα 1963 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και να καλωσορίσει στην ομάδα μας τον έμπειρο επιθετικό Χρήστο Καραγιάννη. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 6/12/1983 (30 ετών) αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και μέχρι πριν από λίγες ημέρες ανήκε στο δυναμικό του Τυρνάβου, απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος.

Η διοίκηση του Α.Ο. Τρίκαλα 1963 με αστραπιαίες κινήσεις απέσπασε το «ναι» του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος την Παρασκευή (20/12) θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο έμπειρος φορ της ομάδας μας έχει περάσει κατά το παρελθόν από πολλές ομάδες, όπου είχε κάθε σεζόν γεμάτες χρονιές και πολλά γκολ. Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί σε: Λαμία, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Ένωση Αποστόλου Παύλου, Βέροια, Προοδευτική, Καβάλα, Εορδαϊκό, Παναχαϊκή, Αετό Σκύδρας, Αναγέννηση Επανομής, Κασσιώπη και Τύρναβο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected