Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Νέος προπονητής ο Ανδρέας Καλτσάς. Οι πρώτες του δηλώσεις.

DSCN7688Μόλις λίγες ώρες έμεινε…ακέφαλη η τεχνική ηγεσία του Φίλιππου Μέσης, μετά την αποχώρηση του Μπάμπη Πετρίδη. Η διοίκηση της ομάδας, νωρίς το μεσημέρι και μετά από εκατέρωθεν διαβουλεύσεις, συμφώνησε με τον Ανδρέα Καλτσά, έναν παλιό γνώριμο στους φίλους της “Βασίλισσας του Βορρά”, καθώς αγωνίστηκε με τη φανέλα της Βέροιας.

Ο Ανδρέας Καλτσάς βρέθηκε το απόγευμα στην προπόνηση του Φίλιππου, γνώρισε τους νέους του παίκτες και έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας, που δεν είναι άλλο από την παραμονή της ομάδας στην Α1 Ερασιτεχνική. Ο παλαίμαχος παίκτης, πατέρας του Νίκου που αγωνίζεται στη Βέροια και Στράτου που φορά τη φανέλα της Ακαδημίας, αναλαμβάνει για πρώτη φορά ομάδα πρώτης ερασιτεχνικής κατηγορίας, καθώς εργάστηκε στο παρελθόν σε Μέγα Αλέξανδρο Αρσενίου Πέλλας (ομάδα της καταγωγής του, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι τα 44!), Δόξα Ασωμάτων και ΠΟ Ξεχασμένης.

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον Ανδρέα Καλτσά, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Φίλιππου Μέσης : “Ο καλός μου φίλος Σωτήρης Αρβανιτίδης είναι η αιτία που επιστρέφω μετά από χρόνια στους πάγκους! Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα και από την πρώτη εντύπωση διαπιστώνω πως υπάρχει πολύ καλό υλικό αλλά και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το πόσο κοντά στο αγωνιστικό τμήμα βρίσκεται η διοίκηση, πράγμα σπάνιο πιστέψτε με… Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια, ο Φίλιππος έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία και γι’ αυτό θα δουλέψουμε. Εύχομαι υγεία σε όλους και θα πούμε περισσότερα από αύριο…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected