Κατηγορίες
Διάφορα

Η Μάιλι και η συγκλονιστική ιστορία της (vid)

c5506827207897046865dddc80df7e37_LΗ Μάιλι είναι μια σκυλίτσα που όλη της τη ζωή ζούσε στα σκουπίδια και τρεφόταν με αποφάγια, ακόμα και μη οργανικές ουσίες με αποτέλεσμα το τρίχωμα της να πέσει, να κολλήσει αρρώστιες και να έχει φτάσει στα όρια της αποστέωσης. Βρέθηκε όμως ένας άνθρωπος να τη σώσει και να της ξαναδώσει ζωή, έστω και για λίγο…

Ο οργανισμός Hope For Paws έχει κάνει σκοπό της ύπαρξής του τη διάσωση σκύλων και γατιών που ζουν σε άθλιες συνθήκες και να τους βρει ένα σπιτικό για να συνεχίσουν τη ζωή τους σε ένα περιβάλλον που θα είναι χαρούμενα.

Η Μάιλι είναι η σκυλίτσα που κατάφερε να συγκινήσει παγκοσμίως με την ιστορία της. Αρχικά, ζούσε στα σκουπίδια, αλλά όταν την πλησίασε ένας από τον οργανισμό αμέσως βρήκε τη χαρά.

Ο υπεύθυνος την πήγε στον κτηνίατρο, της έκαναν ενέσεις, μπάνιο, της έδωσαν φάρμακα, μιας και είχε πολλές αρρώστιες και στο σώμα της βρίσκονταν μύκητες και παράσιτα, και λίγους μήνες αργότερα ήταν σαφώς καλύτερα και έπιασε φιλία με το μικρόσωμο σκύλο, τον Φράνκι που βρέθηκε σε έναν υπόνομο.

Τα δύο σκυλιά αναζητούν ιδιοκτήτη και οποιοσδήποτε επιθυμεί συμπληρώνει μια φόρμα και τα υιοθετεί.

*newsbomb.gr
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected