Κατηγορίες
Super League 1

Παναιτωλικός – Πλατανιάς 3-0

f8b3664ec6ab9299c9d0d466d04c2acf_LΣαρωτικός ο Παναιτωλικός, νίκησε εύκολα 3-0 τον Πλατανιά και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, ανεβαίνοντας στην όγδοη θέση της βαθμολογίας!

Ένας μήνας και οκτώ μέρες χρειάστηκε να περάσουν προκειμένου οι παίκτες και οι οπαδοί του Παναιτωλικού να πανηγυρίσουν και πάλι τη νίκη. Η ομάδα του Μάκη Χάβου ξέσπασε πάνω στον Πλατανιά για τις τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη, καθώς επικράτησε εύκολα 3-0 των Κρητικών στο Αγρίνιο.

Μετά την ήττα από τη Βέροια οι παίκτες του Χάβου έμοιαζαν με… θηρία στο κλουβί και ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να τους σταματήσει. Στο 40ο λεπτό του αγώνα ο Γιώργος Θεοδωρίδης ήταν αυτός που «άνοιξε» το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι του Μελισσά με τη μπάλα να μην κάνει το χατίρι στον Έλληνα στόπερ.

Το… λάθος του Πλατανιά!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν και η είσοδος του Γουνδουλάκη τους «έσπρωξε» μπροστά, ένα λάθος που πλήρωσαν με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς στο 60ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα του Παναιτωλικού και έξι λεπτά αργότερα ο Ανρί Καμαρά «σφράγισε» τη νίκη των γηπεδούχων, διαμορφώνοντας στο 66’ το τελικό σκορ. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν ένα ακόμη γκολ όμως ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε το πέναλτι του Μπόγιοβιτς στο 83ο λεπτό του αγώνα το οποίο κέρδισε ο επιθετικός του Παναιτωλικού από τον Ιντζίδη!

Οι αλλαγές του Νίκου Αναστόπουλου δεν μπόρεσαν να αλλάξουν κάτι για τους Κρητικούς, οι οποίοι γνώρισαν την έκτη ήττα τους στη φετινή Super League και… προσγειώθηκαν απότομα μετά το επιβλητικό 3-0 που πέτυχαν επί της SKODA Ξάνθης.

Παναιτωλικός : Μπρακάλι, Γκόλιας, Κούσας, Καμαρά (81’ Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (87’ Πασάς), Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης (77’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπόγιοβιτς

Πλατανιάς : Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Δημήτρης, Σιώπης (46’ Γουνδουλάκης), Μπέλιτς, Τόρες, Κάταϊ (70’ Χερόν), Αγκιλέρα, Φάισκα, Ιντζίδης, Τετέ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected